Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

....η άποψή μας

 - Τι να γράψουμε για τις πάσες που έδωσαν στον Ερντογάν αυτοί που παριστάνουν τους πολιτικούς και έκαναν επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποδοχή των νέων πολεμικών αεροσκαφών;;;;
Καλά έκανε η κυβέρνηση κι αν θέλετε λίγα έκανε. Ίσως θα έπρεπε να κάνει μια βόλτα ο πρωθυπουργός με τα νέα αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας πάνω από τα νησιά του Αιγαίου και γιατί όχι και πάνω από τα σπίτια των αρχηγών της αντιπολίτευσης, ώστε να τους.... δώσει να καταλάβουν πως η Ελλάδα μπήκε σε άλλη εποχή και ξέρει  η κυβέρνηση να απαντά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ προς κάθε κατεύθυνση, χτίζοντας συμμαχίες.
Στάζουν χολή οι ΣΥΡΙΖΑίοι γιατί τους ενοχλούν τα πάντα  και έφτασαν να μιλύν για επικοινωνιακά κόλπα.
Αλήθεια δεν τα είδαν τα νέα πολεμικά αεροπλάνα; Δεν έμαθαν πως η πολεμική αεροπορία είναι υπερδύναμη στην περιοχή;
Δεν άκουσαν τι είπε Ισραηλινός πιλότος που συμμετείχε σε άσκηση; "Όσο υπάρχει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στην περιοχή, με αυτούς τους ΄Ελληνες πιλότους, δεν θα υπάρξει άλλη αεροπορία, η οποία θα μπορέσει να νικήσει"!!!!
Οι μπαχαλάκηδες ενοχλήθηκαν χθες, γιατί η κυβέρνηση έστειλε μηνύματα παντού.
Τώρα όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν το γιατί πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και στον πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τους ελάχιστους φανατικούς οι Έλληνες τους έχουν κάνει στην άκρη κι εκεί θα τους αφήσουν μέχρι να καταλάβουν πως το ζητούμενο είναι ν΄ αγαπάς την Ελλάδα και να φροντίζεις για τους Έλληνες.