Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή.
Σήμερα Κυριακή ότι διαβάσετε μέχρι το μεσημέρι, θα είναι όπως λέμε "ψυγείο" αφού το γράψαμε χθες το απόγευμα. Το γράφουμε γιατί σας λέμε τα πάντα και δεν θέλουμε  να πιστέψετε πως τα γράφουμε όλα, την ώρα που τα διαβάζετε. Μέχρι το μεσημέρι λοιπόν δεν θα έχουμε  κάτι σημερινό. "Ζωντανά" και πάλι μετά τις 15:00 της Κυριακής, ενώ σχόλια "ψυγείου" θα έχουμε και την Δευτέρα το πρωί, αφού και πάλι θα .....πρέπει να τελειώσουμε με κάποιες υποχρεώσεις. Πάντως θα προσπαθήσουμε να μην σας απογοητεύσουμε και να βρείτε ενδιαφέροντα τα σχόλιά μας.

- Είχαμε αντιδράσεις για τα θέματα του στίβου στην Εύβοια και κάποιοι θέλησαν να μας πείσουν πως δεν πρέπει να κάνουμε αυτό το ρεπορτάζ. Λυπούμαστε αλλά δεν θα το σταματήσουμε. Στο χώρο τα προβλήματα είναι πολλά και όπως έγραψε άνθρωπος που ξέρει τον χώρο "Δεν υπάρχει αγωνιστικός στίβος στην Χαλκίδα.Ενας τεράστιος παιδότοπος έχει γίνει το γήπεδο".

- Πιστεύουμε πως θα βοηθήσουμε τα παιδιά που αγαπούν τον στίβο, αλλά και τους προπονητές οι οποίοι έχουν γνώσεις, προετοιμάζουν αγωνιστικά τα παιδιά και βοηθούν τα παιδιά που έχουν ταλέντο να προχωρήσουν και να γίνουν πρωταθλητές, να έχουν επιδόσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και διακρίσεις εκτός Ελλάδας.

- Επειδή χτυπήσαμε άπειρες φορές το καμπανάκι και κανενός το αυτί δεν ίδρωσε, ήρθε η ώρα της αλήθειας και όποιος αντέξει. Τα όποια "μαγαζάκια", οι όποιες πολιτικές σκοπιμότητες και οι όποιες συντεχνιακές επιδιώξεις, δεν θα μας σταματήσουν. Όποιος θέλει να συνεχίσει έτσι, δεν θα υποχρεώνει να του πληρώνουν οι δημότες για να εισπράττει αυτός.

- Σήμερα έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής και ο ΑΟΝΑ θ΄ αντιμετωπίσει τον ΠΟ ΦΗΚΗΣ στα Τρίκαλα. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στην ομάδα της Εύβοιας και πιστεύουμε πως θα επιστρέψει με την νίκη και τους 3 βαθμούς, ώστε την Τετάρτη να πάει με καλή ψυχολογία ν΄ αντιμετωπίσει το ΥΠΑΤΟ και την επόμενη Κυριακή να πάει στην Λάρισα να αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ ο οποίος σήμερα θα υποδεχθεί το ΥΠΑΤΟ.