Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή χρονιά να έχουμε και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν έχουμε την υγεία μας. Να ευχηθώ κι εγώ να είσθε ευτυχισμένοι το 2022 και κοντά στις οικογένειές σας.
Ήθελα να ξεκινήσω την νέα χρονιά με αναφορά στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και στα όσα συμβαίνουν εκεί.
Δεν ήταν το 2021 μια καλή χρονιά για την Ένωση και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν το μαύρο άσπρο.
Ξεκινήσαμε το 2021 με την αχαριστία που έδειξε ο κ. Γιάννης Ρέτσας, προς το πρόσωπο του κυρίου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι αλήθεια πως τον πήρε από το πουθενά και τον επέβαλλε στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Αυτά τα δήλωνε.... δημόσια ο ίδιος ο κ. Ρέτσας, μέχρι την ώρα που έδειξε το κανονικό του πρόσωπο. Μέχρι σήμερα δεν βρήκε την δύναμη να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να θολώσει τα νερά.
Αυτά ανήκουν στο χθες και πλέον μικρή σημασία έχουν, αφού είναι κουραστικό να προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι το κακό παιδί, αλλά κάτι άλλο που φοράει τον μανδύα του καλού.
Πάμε λοιπόν στο σήμερα.
Το 2022 θα είναι μια διαφορετική χρονιά, αφού πλέον το κάθε μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ, θα πρέπει με την ψήφο του να στηρίξει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και όχι να παριστάνει την γλάστρα και τις αποφάσεις να τις παίρνει ο κ. Ρέτσας.
Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από αοριστίες και έχουμε εμπιστοσύνη στα περισσότερα μέλη του ΔΣ. Δεν τους θεωρούμε γλάστρες και ούτε πιστεύουμε πως εξυπηρετούν συμφέροντα.
Μπήκαμε στο 2022 και καμία απόφαση της ΕΠΣΕ, δεν πρέπει να είναι απόφαση Ρέτσα, αλλά απόφαση του ΔΣ με τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ.
Οι κύριοι Τσεκούρας, Αλαφάκης, Λάμπρου, Παπαδάκης, Ιωσήφ, Καλυβίτης, Κατσαντώνης και Μισιρλής έχουν την δική τους προσωπικότητα και δεν θα μείνουν βουβοί, ούτε και θα επιτρέψουν σε άλλους να τους θεωρούν δεδομένους.  Ο Γραμματέας της Ένωσης ο κ. Γιώργος Πίσχινας, μπορεί να έχει για πολλά την ευθύνη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι υπηρέτησε την Ένωση και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο για πάρα πολλά χρόνια και βοήθησε τις ομάδες σε πολλά θέματα. Ο κ. Πίσχινας συνυπήρξε για σχεδόν δύο δεκαετίες με τον κ. Παπακωνσταντίνου και μαζί με τους συνεργάτες τους ανέβασαν πολλά σκαλοπάτια το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Έχει και ο κ. Πίσχινας τεράστια ευθύνη για το σήμερα και το αύριο στην ΕΠΣΕ.
Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα επιμείνει στο να στηρίζει λάθος πρόσωπα και φυσικά δεν θα χρειασθεί να πληγώσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Από σήμερα και μέχρι την ώρα των εκλογών στην ΕΠΣΕ, κανείς από τα μέλη του ΔΣ δεν έχει το δικαίωμα να παριστάνει την γλάστρα. Το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ του κάθε μέλους, θα έχει αξία και με αυτό θα πρέπει να έχουμε τις αποφάσεις.
Θα πρέπει δηλαδή ΟΛΟΙ να γνωρίζουν τις αποφάσεις της Ένωσης και το ποιος ψήφισε ΝΑΙ και ποιος ΟΧΙ.
Ο μπάρμπα Στέλιος έχει την άποψή του και δεν θα την αλλάξει για τα δύο από τα 11 μέλη του ΔΣ και το ένα από αυτά είναι ο κ. Ρέτσας, ενώ για το άλλο δεν θα κάνω ούτε αναφορά στο όνομά του, γιατί δεν αξίζει τον κόπο.
Καλή χρονιά.