Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Λέτε να γίνει ξανά "του Πολάκη";;;;; Έχει όμως πλάκα όλο αυτό το σκηνικό, γιατί δείχνει πως εννοούν την Δημοκρατία οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Θέλουν τους τραμπουκισμούς και μέσα στην Βουλή και κάνουν και επίθεση σ΄ αυτούς που σέβονται τους κανονισμούς και γενικότερα τον χώρο. Είναι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες  με οδηγό τον Πολάκη. Ότι κι αν ....κάνουν πάντως, θα βλέπουν την πλάτη της ΝΔ και ο πόνος τους θα μεγαλώνει.

- Τι συμβαίνει στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Χαμός κυρίες και κύριοι. Ο Γιάννης Μπουροδήμος θα είναι και πάλι υποψήφιος και άρχισε ήδη τις συζητήσεις. Θα έχουμε πάλι μονομαχία Ψαθά - Μπουροδήμου;;; Όλα αυτό δείχνουν και αυτό σημαίνει πως υποψηφιότητα  του Περιφερειακού Βουρδάνου ως υποψηφίου δημάρχου δεν θα προκύψει δεν θα προκύψει.

- Δύσκολα πλέον θα είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος η κυρία Γκόγκου η οποία ουσιαστικά δεν μπόρεσε να κρατήσει ενωμένη την παράταξή της και αυτός είναι και ο λόγος που θα βρεθεί απέναντι στον Φάνη Σπανό και την ΝΔ, για να συνοδεύσει τον γιατρό Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί τον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα επιχειρήσει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κόντρα στον Φάνη Σπανό!!!!!

- Τι θα γίνει όμως μέχρι το τέλος αυτής της Δημοτικής θητείας στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Σίγουρα δεν θα είναι όλα όπως ήταν. Αυτοί οι οποίοι θα ακολουθήσουν τον Γιάννη Μπουροδήμο, θ΄ ακολουθήσουν μια σκληρή γραμμή εναντίον του δημάρχου κυρίου Ψαθά, ενώ οι άλλοι θα προσπαθήσουν να μην συνεχίσουν την γραμμή των κραυγών και της γενικής άρνησης, χωρίς να κάνουν κάτι για τους δημότες.

- Πως φτάσανε όμως σε αυτό το σημείο οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της κυρίας Γκόγκου; Φήμες θέλουν να έχει βάλει το χεράκι του ο άνθρωπος που θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και ήταν και η αιτία που η κυρία Γκόγκου δεν πρότεινε τον πρώτο σε σταυρούς κ. Αντώνη Βουρδάνο, αν και είχε δεσμευτεί, όπως και σε άλλους, πως αυτός θα ήταν αντιπρόεδρος στην δεύτερη περίοδο.....!!!! Φυσικά ο κ. Κωνσταντάκης που προτάθηκε από την κυρία Γκόγκου, είναι φίλος του υποψήφιου πρώην Νεοδημοκράτη και παραμένει στην θέση του, αν και δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

- Αλήθεια πως έγινε και η κυρία Γκόγκου έχει δυσαρεστήσει τους περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους και ιδιαίτερα όλους από την Δημοτική Ενότητα Διρφύων.  Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και πλέον οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν το κρύβουν.