Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

....η άποψή μας

 - ΄Οτι στο ποδόσφαιρο πατώσαμε γενικώς, δεν το αμφισβητεί κανείς και απλά επειδή κάποιοι είναι φελοί και επιπλέουν κρατώντας τις θέσεις τους για δικούς τους λόγους, κάποιος πρέπει να τους πει πως πρέπει να πάνε στα σπίτια τους, γιατί δεν πάει άλλο. 
Χάνονται άνθρωποι και απλά λένε συλλυπητήρια. 
Η αστυνομία κάνει το καθήκον της και συλλαμβάνει φονιάδες και την ίδια ώρα η δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους, αφού δεν είχαμε νεκρό!!!!! 
Όταν φτάνουμε να έχουμε νεκρό, πάλι η αστυνομία κάνει σωστά την.... δουλειά της και τους συλλαμβάνει, ενώ οι παράγοντες του ποδοσφαίρου απλά λένε συλλυπητήρια!!!!!
Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό;
Μήπως η αστυνομία θα πρέπει να συλλάβει και κάποιους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που χρησιμοποιούν δολοφόνους και συμμορίες;;;;
Μιλάνε όλοι για ποδόσφαιρο. Ποιο ποδόσφαιρο; Αυτό που βλέπουμε καθημερινά;
Αυτό που διοικούν, αυτοί που δεν το κατέχουν, αυτοί που στηρίζουν την ύπαρξή τους σε συμμορίες, ας τελειώσουν μια και καλή.
Περιμέναμε σε ερασιτεχνικό επίπεδο τα πράγματα να είναι καλύτερα.
Όχι βέβαια. Τα ίδια και χειρότερα και δεν θέλουμε να φτάσουμε στην άποψη αυτών που λένε πως πρέπει για 2 χρόνια να μπει λουκέτο στο ποδόσφαιρο και να γίνουν όλα από την αρχή.
Αν όμως συνεχιστεί αυτή η ιστορία, τότε ΝΑΙ να μπει λουκέτο να τελειώνουμε, γιατί διαφορετικά θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.