Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πρέπει να προσέχουμε όλοι και περισσότερο να προσέχουμε την οικογένειά μας και να μην περιμένουμε να την προσέξει μόνο ο Θεός. Ας αγαπήσουμε περισσότερο τα παιδιά. Τα παιδιά όλου του κόσμου και όχι μόνο τα δικά μας. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γονιών οι οποίοι κακοποιούν τα ίδια τους τα παιδιά και φτάνουν μέχρι και την δολοφονία των ίδιων των παιδιών τους. Δεν υπάρχουν οι γονείς και οι άλλοι. ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρέπει να είναι.... όλοι, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

- Υπάρχουν "άνθρωποι" δήθεν γονείς, οι οποίοι κακοποιούν τα δικά τους παιδιά και τα παιδιά άλλων και ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι δεν έχουν δικά τους παιδιά, αλλά αγαπούν περισσότερο τα παιδιά όλου του κόσμου. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά αυτά που ζούμε τις τελευταίους μήνες, με βιασμούς, κακοποιήσεις, παρενοχλήσεις κλπ, πρέπει να μην συνεχιστούν.

- Η πολιτεία οφείλει να βρει τον τρόπο ώστε όλοι αυτοί οι δολοφόνοι, βιαστές κλπ, να μην βλέπουν το φως του ήλιου γιατί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, από την στιγμή που αυτά δεν τα σεβάστηκαν αυτά και έχουμε θύματα.  Είσαι βιαστής ή δολοφόνος; ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.

- Φυσικά όταν κακοποιείς, βιάζεις παιδιά, τότε πρέπει να επανέλθει η θανατική καταδίκη, γιατί διαφορετικά θα βρεθούν κάποιοι πολιτικοί που θα γίνουν υπουργοί και θα κάνουν ότι μπορούν για να αποφυλακίσουν βιαστές και δολοφόνους παιδιών.

- Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και κάτι. Η πολιτεία γενικότερα θα πρέπει να προστατέψει τα παιδιά, από ανθρώπους οι οποίοι υπηρετούν στην παιδεία, την εκκλησία, σε δομές που έχουν να κάνουν με παιδιά, στον αθλητισμό κλπ. Τα πρόσωπα που υπηρετούν αυτούς τους χώρους θα πρέπει να υπόκεινται σε ελέγχους και σε τακτά διαστήματα να υπάρχουν γι΄ αυτούς διάφορα τεστ και να ξέρουν όλοι με ποιους έχουν να κάνουν.