Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Πρέπει να μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν να μην έχουν παραδεχτεί κάποιοι την ήττα τους στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Χαλκιδέων. Πως είναι δυνατόν να κατηγορούν ουσιαστικά τους δημότες οι οποίοι με την ψήφο τους τους έστειλαν στην αντιπολίτευση. Κάποτε θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να μην παριστάνουν πως αυτοί τα ξέρουν όλα ....και όλα τα έκαναν καλά.

- Όχι κύριοι. Δεν τα κάνατε καλά και οι δημότες σας τιμώρησαν. Ο κ. Παγώνης και ο κύριος Καθαροσπόρης προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και μας λένε πως στην δική τους θητεία ήταν όλα καλύτερα!!!! Δηλαδή, λάθος κρίση είχαν η δημότες; Είχαμε καθαρό δήμο; Είχαμε σωστή οικονομική διαχείριση;

- Ας μη γελιόμαστε. Κάποιοι πρέπει να ξέρουν και πότε να αποχωρούν και να ξεκινήσουν τις εκδρομούλες αναψυχής. Αν δεν το καταλάβουν, τότε θα έρθουν οι δημότες, για να τους δώσουν και πάλι την απάντηση.

- Για μια 5ετία Παγώνης και Καθαροσπόρης είχαν την ευθύνη του Δήμου και ποτέ δεν μας είπαν γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους, ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί οι σύμβουλοι του Παγώνη έλεγαν πως καλύτερα που έφυγε από το ψηφοδέλτιό τους ο κ. Καθαροσπόρης κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ο κ. Καθαροσπόρης είδε την πλάτη του Παγώνη.