Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

...σφηνάκια

 - "Δεν έκλεισε μάτι όλη την νύχτα" ο Φάνης Σπανός, αφού ανησύχησε πολύ με την δήλωση Μαρκόπουλου, πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης!!!!!! Αλήθεια, το πιστεύει κανείς αυτό; Πιστεύει κανείς πως οι δημότες τρώνε κουτόχορτο; Είναι δυνατόν να πείσει τον κόσμο ο κ. Μαρκόπουλος, πως κάθε φορά που αλλάζει στρατόπεδο ο ίδιος, το κάνει για το καλό του λαού;
Γιατί πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει για περιφερειάρχη τον κ. Μαρκόπουλο, ο οποίος επειδή δεν είναι στην Βουλή, πρέπει κάπου ....αλλού να είναι υποψήφιος;;;

- Ο Φάνης φυσικά δεν έχει καμία ανησυχία και ίσως του κάνει πολύ καλό η υποψηφιότητα Μαρκόπουλου. Μας άρεσε πάντως κάτι που είπε ο κ. Μαρκόπουλος. Θα ανακοινώσει λέει επίσημα την υποψηφιότητά του τις επόμενες μέρες, για να μπορεί έτσι να έχει περισσότερη και θεσμική πρόσβαση!!!!!

- Από που προκύπτει αυτό κύριε Μαρκόπουλε; Είναι δυνατόν να μιλάμε για υποψηφίους με θεσμικό ρόλο, σχεδόν 2 χρόνια πριν τις εκλογές;;; Κύριε Μαρκόπουλε, όλοι οι πολίτες έχουν πρόσβαση στα πάντα και καμιά υποψηφιότητα δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

- Προσπαθείτε να "χτυπήσετε" τον Φάνη και λέτε πως αγαπάτε και είναι φίλοι σας οι περιφερειακοί σύμβουλοι. Αλλάξτε πλευρό γιατί δεν έχετε καμιά ελπίδα διάσπασης αυτής της παράταξης.