Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

......σφηνάκια

 - Ανέβηκαν οι τόνοι για το θέμα της ΛΑΡΚΟ και όλοι λένε όσα λένε εναντίον της κυβέρνησης. Αλήθεια πριν από αυτή την κυβέρνηση δεν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Για πολλά χρόνια δεν ήταν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ; Τι έκαναν λοιπόν όλοι αυτοί που θέλουν σήμερα να ξεσηκωθούν; Μέχρι πότε δηλαδή θα πληρώνουν οι πολίτες όλης της χώρας για να συντηρούν μια επιχείρηση η οποία τους χρεώνει πολλά εκατομμύρια; Ας μη γελιόμαστε κυρίες και κύριοι. Ευθύνες έχουν.... όλοι όσοι κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να γίνεται πάρτι στην ΛΑΡΚΟ δεν είναι σωστό.

- Τα είπανε για το θέμα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ακούσαμε πως ΟΛΟΙ στήριζαν πάντα και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ΛΑΡΚΟ. Κυρίες και κύριοι μήπως τελικά πρέπει να πείτε πως δεν θα στηρίξετε την ΛΑΡΚΟ; Το γράφουμε γιατί με την στήριξή σας έφτασε εκεί που έφτασε.....

- Η ουσία είναι μία. Να συνεχίσει να λειτουργεί η ΛΑΡΚΟ. Το κράτος δεν μπορεί να την λειτουργήσει και μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε καμία κυβέρνηση. Αυτό να μην το ξεχνάει κανείς.