Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θρηνούμε αυτές τις μέρες τα θύματα της οπαδικής βίας, αλλά και τον θάνατο ενός νεαρού ποδοσφαιριστή ομάδας Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο, κατά την διάρκεια του αγώνα. Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση και γι΄ αυτό έχουν τεράστια ευθύνη πολλοί παράγοντες και όχι μόνο αυτοί των ....μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και άλλοι οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο του ποδοσφαίρου, όχι για να υπηρετήσου το άθλημα, αλλά για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους και να προβληθούν ως δήθεν παράγοντες.

- Επειδή εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια με τα κουβαδάκια μας, θα βάλουμε ένα ερώτημα και όποιος θέλει ας το απαντήσει δημόσια και όχι να λέει διάφορα δεξιά κι αριστερά. Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχουμε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και φυσικά το μεγάλο πρόβλημα το έχει η παράταξη της κυρίας Γκόγκου.

- Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Η παράταξη της κυρίας Γκόγκου έχει 8 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. Διαβάστε τα ονόματα.
1.  Γκόγκου Λιάλιαρη Ιωάννα
2.  Βουρδάνος Αντώνιος
3.  Ηλιάδης Βασίλειος
4.  Κωνσταντάκης Νικόλαος
5.  Κουλιάκης Χαρίλαος
6.  Πνευματικός Κωνσταντίνος
7.  Σιμιτζής Βασίλειος
8.  Τζάθα Γεωργία

- Η δική μας άποψη είναι ξεκάθαρη. Θα είναι η κυρία Γκόγκου και πάλι υποψήφια δήμαρχος και πόσοι από τους εκλεγμένους θα είναι μαζί της;;;;;; Εμείς λέμε ΟΧΙ. Αυτή η ομάδα τελείωσε και ο λόγος είναι γνωστός.  Τζάθα και Πνευματικός δήλωσαν ήδη ανεξάρτητοι. Ο κ. Ηλιάδης το έχουν διαπιστώσει όλοι πως δεν θα εμπλακεί γιατί προτιμά τις παρέες των φίλων του και καλά κάνει. Ο κύριος Σιμιτζής δείχνει αρκετά δυσαρεστημένος και ο κύριος Βουρδάνος είναι τόσο ειλικρινής που δεν του αρέσει να του λένε ψέματα και μην ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.  Για τον κύριο Κουλιάκη, δεν έχουμε άποψη γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Ο κ. Κωνσταντάκης θα παραμείνει δίπλα στην κυρία Γκόγκου αφού και οι δύο είναι "φίλοι" του ανθρώπου ο οποίος έβαλε το χεράκι του και ε΄δωσε την χαριστική βολή στην παράταξη.

- Καλή σας μέρα κυρίες και κύριοι και καλό υπόλοιπο θητείας, μακριά από κραυγές και μακριά από το ΟΧΙ σε όλα. Στηρίζουμε τους δημότες, προωθούμε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και δεν κάνουμε αντιπολίτευση για να προβάλλουμε τον εαυτό μας και για να βοηθήσουμε γυρολόγους της πολιτικής.