Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλό μήνα να έχουμε και φυσικά υπομονή γιατί όπως όλα δείχνουν έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και για την πανδημία και για την πολιτική και για τα αυτοδιοικητικά, αλλά και για το ποδόσφαιρο.
Έχουμε δηλαδή χρόνο μπροστά μας για να σχολιάζουμε όλες και όλους αυτούς, που με τον δικό τους τρόπο, προσπαθούν να προβληθούν και με ψέματα να φτάσουν στον στόχο τους. 
Είναι δυνατόν όμως να πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν;
Είναι δυνατόν να πιστεύουν πως από το πουθενά, θα.... εκλεγούν Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, βουλευτές ή θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα;
Ας μη γελιόμαστε. Με ψευτιές και με δήθεν καταγγελίες, τίποτα δεν θα πετύχουν και απλά θα είναι πάντα "τριτοτέταρτοι" και άντε πάλι από την αρχή.
Ανέξοδα κάποιοι βρίσκουν βήμα και κάνουν δηλώσεις ή καταγγέλλουν οτιδήποτε για να είναι στην επικαιρότητα και μετά σιωπή για λίγες μέρες, μέχρι να βρούνε άλλο θέμα.
Είναι αλήθεια πως αν κάποιος είχε όρεξη ν΄ ασχοληθεί μαζί τους, θα μπορούσε να προχωράει σε μηνύσεις εναντίον τους και να έχει ένα σοβαρό εισόδημα και να μην χρειασθεί να δουλεύει. Δεν το κάνει όμως κανείς, γιατί δεν τους υπολογίζει και γιατί ξέρει πως ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη.
Στις μέρες μας έχουμε πολλά τέτοια άτομα σε όλους τους χώρους που προαναφέραμε και από τώρα τους λέμε πως την έδρα στην Βουλή δεν θα την δούνε ούτε με τα κιάλια, την θέση του Περιφερειάρχη ούτε που θα την πλησιάσουν, την θέση δημάρχου ας την ξεχάσουν και φυσικά τους τίτλους στο ποδόσφαιρο δεν τους δίνουν μόνο τα λεφτά, ούτε τα όνειρα, ούτε οι δηλώσεις, ούτε οι ομορφιά και οι τσαχπινιές.
Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε και τ΄ αποτελέσματα και φυσικά όλες & όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, αλλά να προσέχουν ώστε να μην τους γίνει εφιάλτης.