Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Είχαμε συνεδρίαση χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα για τις παρατάξεις που συμμετέχουν σ΄ αυτό. Για την παράταξη του κυρίου Αναγνωστάκη, να γράψουμε πως ο ίδιος δεν μιλούσε πολύ και ήταν προφανές πως κάποιο πρόβλημα υγείας τον απασχολούσε. Περαστικά να είναι όλα και όπως και ο ίδιος διαπίστωσε δεν μπόρεσε να κάνει πράξη, αυτό που είχε επιδιώξει στο παρελθόν σε μια συνάντηση που είχε.... με Γκλέτσο και Μπατζελή. 

- Όσο για την κυρία Μπατζελή κάτι δεν έχει καταλάβει. Δεν έχει καταλάβει πως η παράταξή της δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο και γενικότερα στην κοινωνία, αφού ρίχε ιδρώσει πολύ στις εκλογές του 2019, αλλά η παράταξή της ήρθε 4η. Χθες προσπαθούσε με συνεχείς παρεμβάσεις της να κάνει αισθητή την παρουσία της, αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού καμία πρότασή της δεν κέρδισε την ψήφο των υπολοίπων παρατάξεων.

- Δεν θυμόμαστε και το όνομα του άλλου κυρίου, ο οποίος πάντα φροντίζει να διαφημίζει με πλάγιο τρόπο κόμμα του οποίου επικεφαλής είναι  αυτός τον οποίο καταδίκασε ο λαός με την ψήφο του στις Εθνικές Εκλογές του 2019 και η δικαιοσύνη λίγο αργότερα. Πάντως ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καλά θα κάνει να μην επιτρέπει στον κύριο αυτόν να επαναλάβει κάτι τέτοιο και να τον συμμορφώσει.