Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού έχει δύο πολύ δύσκολους αγώνες αφού θα πάει το Σάββατο στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την Τετάρτη θα πάει στην ΑΙΔΗΨΟ.  Ο κ. Ρόγκας ξέρει πως η ομάδα έχει μπροστά της έναν Γολγοθά και πως οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ πρέπει να τα δώσουν όλα, γιατί πλέον εδώ που βρέθηκε η ομάδα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Αν ο ΛΗΛΑΣ πάρει κάτι από αυτά τα παιχνίδια, τότε θα έχουν μπει οι βάσεις για την παραμονή της ομάδας.... στην κατηγορία.

- Το Σάββατο ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ θα υποδεχθεί τον γείτονα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, ενώ και οι δύο ομάδες την Τετάρτη θα ξαναπαίξουν στην έδρα τους αφού ο ΟΛΥΜΠΟΣ θα υποδεχθεί την ΚΑΡΥΣΤΟ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ την ΣΚΕΠΑΣΤΗ σε παιχνίδια που είχαν αναβληθεί εξ αιτίας του χιονιά. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ θέλει κι αυτός βαθμούς από αυτούς τους δύο αγώνες, αφού βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ο οποίος είναι στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΟΥ ξέρει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα προσπαθήσει ώστε να πείσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να παλέψουν.

- Την Κυριακή ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας θα υποδεχθεί τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ σ΄ έναν αγώνα από τον οποίο θα κριθεί ίσως η 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα τουλάχιστον για τις επόμενες αγωνιστικές, ανάλογα και με τ΄ αποτελέσματα που θα έχει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. η ΕΡΕΤΡΙΑ έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ από μεγάλη νίκη μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Οι δύο ομάδες διαθέτουν καλή επίθεση, αλλά η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει δεχθεί και πολλά γκολ (17) σε 12 αγώνες, ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 8 γκολ σε 11 αγώνες.