Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 -  Τα ωραία δεν τα επαναλαμβάνουμε καθημερινά, γιατί έτσι θα έχαναν την αξία τους και δεν θα είχαν και νοστιμάδα. Στο κάτω κάτω εμείς δεν δηλώσαμε ούτε ωραίοι, ούτε εραστές, ούτε όμως και ψώνια. Να ξέρετε πως δεν τρέχουμε και πίσω από κυρίες για να μας ρίξουν μια ματιά ή για μια γλυκιά κουβέντα. Δεν το έχουμε ανάγκη αυτό γιατί έχουμε δίπλα μας 5 γυναίκες που είναι γυναίκες της ζωής μας.... και μ΄ αυτές συνεχίζουμε όσο ο θεός μας έχει στην ζωή.

- Εμείς έχουμε άλλα γούστα. Προτιμάμε να μιλάμε με ανθρώπους που έχουν άποψη, έχουν γνώση και με τους οποίους πολλές φορές δεν συμφωνούμε, όπως πολλές φορές και αυτοί δεν συμφωνούν μαζί μας, αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.

- Ο στόχος του ΑΟΝ Αρτάκης ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία και ο ΑΟΝΑ να γίνει ΠΑΕ. Αυτός ο στόχος  χάθηκε μετά και την εντός έδρας ήττα από την ΕΛΑΣΣΟΝΑ. Το ξαναγράφουμε. Ο ΑΟΝΑ θα πρέπει να εξασφαλίσει σύντομα την παραμονή  στην κατηγορία και όταν την πετύχει, να μην προσπαθήσει να καραμελώσει τα κόλλυβα!!!!!

- Την καλημέρα μας στην Ερέτρια και στους εκεί φίλους και γνωστούς και ιδιαίτερα στον παραπονιάρη φίλο μας. Φίλε δεν φταίμε εμείς. Αλλού ψάξε για ευθύνες. Εμάς απλά δεν μας αρέσουν οι ψευτομαγκιές και οι φαντασιώσεις.