Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Α΄ Κατηγορία Εύβοιας- Της κορυφής... και της ουράς!!!

 - Δεν υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας και αυτό θα φανεί καλύτερα, όταν θα διεξαχθούν όλοι οι αναβληθέντες αγώνες και η βαθμολογία θα έχει διαμορφωθεί τελείως διαφορετικά.
Στην κορυφή έχουμε 4 ομάδες οι οποίες τυπικά είναι ακόμη στο κυνήγι του τίτλου, αφού η βαθμολογική διαφορά τους είναι πολύ μικρή.
Στην ουρά και μέσα στην ζώνη υποβιβασμού είναι το λιγότερο 7 ομάδες και έτσι αυτές οι ομάδες που με λίγη προσοχή μπορούν να είναι ήσυχες, αυτή την στιγμή είναι 3.
Ουσιαστικά δηλαδή 6 ομάδες θα διεκδικήσουν  να είναι μέσα.... στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, 2 να κρατηθούν μακριά από την ζώνη υποβιβασμού  και 6 να μην υποβιβασθούν.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και κανείς δεν μπορεί να μην ανησυχεί. Η ανησυχία ουσιαστικά θα τελειώσει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, όταν θα τελειώσουν τα μπαράζ του πρωταθλητή και θα πάρει ή όχι την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και όταν τελειώσει η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα για να δούμε αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα έχει δηλώσει συμμετοχή.
Μέχρι τότε υπομονή.