Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Έλεος κύριοι. Όταν δηλώνεις εθελοντής, όταν ιδρύεις έναν σύλλογο για να προσφέρεις, θα πρέπει να προσέχεις να μην εκτεθείς, γιατί η προσωπική σου προβολή και τα χρήματα μπορεί να δείξουν και τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιείς έναν σύλλογο.
Ξαφνικά και ενώ έχουμε αθλητικά σωματεία στίβου, ενώ έχουμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Στερεάς και Εύβοιας βρέθηκαν ένας αρχιμανδρίτης και ένας ιατρικός επισκέπτης διοργανωτές ή υποψήφιοι διοργανωτές ενός ημιμαραθώνιου στην Χαλκίδα!!! Ήρεμα κύριοι. Στο χωριό μου λένε πως "αν είσαι και παππάς. με την σειρά σου θα πας".
Ο κάθε σύλλογος να κοιτάζει το..... αντικείμενό του και να σταματήσει αυτό το δώσε, της κάθε δημοτικής αρχής, χωρίς κανέναν λόγο.
Τις όποιες αθλητικές οργανώσεις τις διοργανώνουν αρμόδιοι φορείς και όχι κάποιοι άσχετοι. Αν ήταν έτσι, ας αναλάβει ο κάθε αρχιμανδρίτης και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ και ο κάθε πωλητής φαρμακευτικών ειδών και δεν ξέρω τι άλλο τα πρωταθλήματα μπάσκετ!!!!!
Τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ θα τον διοργανώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, τελεία και παύλα και οι άλλοι απλά θα προσπαθούν να παριστάνουν τους έκπληκτους και τους αδικημένους.
Όσο για το ποιος έχει ιδέες ή όχι, αφήστε το.
Το ρεπορτάζ για το θέμα, δημιουργεί απορίες, αλλά ποιος θα τολμήσει να τις λύσει;;;;
Να σημειώσουμε πως πριν κάτι λίγα χρόνια ο ΔΟΑΠΠΕΧ με πρόεδρο την κυρία Ζλακώνη, αποφάσισε να οργανώνει αυτός τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ και να μην είναι συνδιοργανωτής με τον αρχιμανδρίτη Τιμόθεο και τον σύλλογο στον οποίο είναι πρόεδρος.
Ας βγει λοιπόν η κυρία Ζλακώνη να πει την αλήθεια. Γιατί απέσυρε την εμπιστοσύνη του ο ΔΟΑΠΠΕΧ;;;;; Οι αποφάσεις υπάρχουν και κακώς που δεν βγαίνουν στον αέρα.
Ο κ. Καραμούζης πρόεδρος του συλλόγου πωλητών φαρμακευτικών ειδών κλπ, ήταν μέσα σ΄ αυτούς που στήριζαν τον αρχιμανδρίτη Τιμόθεο και τον σύλλογό του. Τι άλλαξε και θέλει να είναι διοργανωτής ο δικός του σύλλογος;;;;;;
Ηρεμήστε κύριοι, γιατί κάνετε πολύ θόρυβο και θα βάλετε σε υποψίες πολύ κόσμο!!!
Δεν κλείνει το θέμα εδώ, γιατί θα μάθουμε πολλά ακόμη.