Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Τέλος λοιπόν μεταγραφικής περιόδου και τώρα αρχίζει η δράση, αφού το Σαββατοκύριακο 05/06 Φεβρουαρίου έχουμε αγωνιστική δράση στα τοπικά πρωταθλήματα και θα έχουμε 3 αγώνες και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, από τους αναβληθέντες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι κατάφεραν οι ομάδες με τις μεταγραφές που έκαναν, γιατί κάτι μας λέει πως αντί για καλύτερα θα πάνε χειρότερα. Πάντως σε 2-3 γήπεδα δεν θα μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν στα μάτια τους, διοικούντες και προπονητές. Άλλα ....πίστευαν και τ΄ αποτελέσματα άλλα θα δείξουν. Καλά θα κάνουν να χρησιμοποιήσουν και λίγο την γοητεία τους.

- Αλήθεια κινδυνεύει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα; Γιατί όχι; Αν έχει τάσεις αυτοκτονίας όλα μπορεί να συμβούν. Για παράδειγμα το θέμα με τον ποδοσφαιριστή Θωμά. Πολυτέλεια να τον έχεις στην ομάδα και θα έπρεπε στο θέμα αυτό να γίνει σωστή διαχείριση και θα έπρεπε ο κύριος Λύκος και ο Τεχνικός Διευθυντής κύριος Παλαιολόγος να το είχαν λύσει. Ο εγωϊσμός δεν βοηθάει την ομάδα και κανείς δεν είναι πάνω από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κάποια θετικά αποτελέσματα βοηθούν, αλλά όταν έρθει το άσχημο κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

- Δεν μοιράσθηκαν βαθμούς ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ κύριοι. Έχασε 2 βαθμούς η κάθε ομάδα και αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να θέλουν κάποιοι να χρυσώσουν το χάπι, αλλά στο ποδόσφαιρο οι βαθμοί δεν είναι χάπια να τα παίρνεις από τα φαρμακεία.

- Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την πορεία του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και θα προσπαθήσουν να την διακόψουν με παρεμβάσεις εκεί που δεν πρέπει. Να προσέχουν γιατί καμιά φορά, αυτά τα κόλπα μπορεί να γυρίσουν εναντίον τους και να μην ξέρουν που να πάνε για να κρυφτούν.