Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ποιος έχει απορίες;;;;;

 Όποιος έχει απορίες, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, τις υποψηφιότητες αλλά και τις διασπάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας ρωτήσει τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και όχι εμάς.
Ας βγεί ο κ. Μπουροδήμος να διαψεύσει αυτά που γράφουμε, ας βγει η κυρία Γκόγκου να πει πως γράφουμε ψέματα. Αν βγούνε τότε ευχαρίστως να δημοσιοποιήσουμε περισσότερα στοιχεία κι εμείς.
Η όλη στάση της κυρίας Γκόγκου, οδήγησε τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης σε άλλα μονοπάτια. Εμείς τα είχαμε προβλέψει και γράφαμε εδώ και καιρό, το τι θα συμβεί, αλλά.... δεν μας άκουσε και φτάσαμε στο σήμερα.
Η αντιπολιτευτική της πρακτική ήταν μια. Κραυγές και συνεχείς παρεμβάσεις  στις συνεδριάσεις και ΟΧΙ σχεδόν σε όλα.
Εδώ και καιρό επίθεση στην ΝΔ, επίθεση και στην Περιφέρεια. Γιατί;
Ο λόγος ήταν γνωστός γι΄ αυτούς που ξέρουν και παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις.
Η κυρία Γκόγκου δεν κατάλαβε ποτέ, πως ο Ψαθάς είναι δήμαρχος και ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει κάποια πράγματα. Τι έκανε η ίδια;
Έδινε πάσες στον δήμαρχο κ. Ψαθά, αφού έλεγε όχι σε θέματα που ήξερε πως θα περνούσαν και πήγαινε ο δήμαρχος στους δημότες και έλεγε τι δεν ψήφισε η κυρία Γκόγκου.
Τέλος πάντων. Τώρα θα πρέπει να ξαναμετρήσει ο κάθε επικεφαλής, της κάθε παράταξης "τα κουκιά" και να βγάλει τα συμπεράσματά του.