Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Τι έγινε και δεν ακούμε καθόλου τον πρώην δήμαρχο κύριο Χρήστο Παγώνη; Είναι αλήθεια πως προσπαθεί να πάρει και πάλι την στήριξη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, αλλά αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία;;;;  Πάντως δεν είναι και σωστό το ότι τώρα που το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του, να αγνοεί τον κύριο Παγώνη ο οποίος στα δύσκολα ήταν δίπλα στην αείμνηστη Γεννηματά όταν.... ερχόταν στην Χαλκίδα.

- Τελικά ποιος δημοτικός σύμβουλος καβάλησε καλάμι και λέει πως δεν θα είναι υποψήφιος με τον κύριο Καθαροσπόρη, αλλά θα είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος;;;; Τελικά χάθηκε τελείως το μέτρο. Αγαπητέ κύριε μπορεί ο κ. Καθαροσπόρης να βγήκε τρίτους στις εκλογές του 2019, αλλά αν επιχειρήσεις να είσαι ο ίδιος επικεφαλής ψηφοδελτίου, θα ζυγίσεις τα κιλά που διαθέτεις στην πολιτική.

- "Πλουσιότερο" θα είναι το ψηφοδέλτιο του κυρίου Φάνη Σπανού στις Περιφερειακές εκλογές του 2023 και θα το διαπιστώσουν ακόμη κι αυτοί που θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα, πως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θέλουν να πάνε σε άλλο ψηφοδέλτιο!!!!  Αυτό το άλλο ψηφοδέλτιο, μπορεί και να μην το δούμε και καθόλου, αλλά κι αν το δούμε, υποψηφίους από το πάνω ράφι δεν θα έχει.