Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Λένε πως το γυαλί όταν ραγίσει δεν κολλάει και αυτό μάλλον ταιριάζει γάντι  στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Θωμά. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει με το δελτίο του στην ομάδα, αλλά δεν θα είναι στους αγωνιστικούς χώρους, για λόγοι που όλοι γνωρίζουν. Το τι πρόβλημα είχε με τον προπονητή του το γνωρίζει ο ίδιος και ο κύριος Λύκος. Αξιόλογος ποδοσφαιριστής ο Θωμάς, αλλά μας αρέσει δεν μας αρέσει το ποιος θ΄ αγωνισθεί, ποιος θα είναι στον πάγκο και ....ποιος εκτός 18άδας το αποφασίζουν τις περισσότερες φορές οι προπονητές.

- Στον αγώνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ, ο Γιάννης Θωμάς ήταν στην 18άδα ως αναπληρωματικός, αλλά αρνήθηκε να φορέσει την αθλητική του ενδυμασία και να καθίσει στον πάγκο. Λάθος του. Υποτίμησε και τους συμπαίκτες του, αλλά δημιούργησε και θέμα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού έπρεπε να πάρει αποφάσεις η διοίκηση για τιμωρία του ποδοσφαιριστή.

- Η συνέχεια έκανε τα πράγματα χειρότερα, αφού η Δευτέρα ήταν η τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο Γιάννης Θωμάς ζήτησε το δελτίο του για να πάει με μεταγραφή σε άλλη ομάδα!!!!!! Αγαπητέ κύριε Γιάννη Θωμά, όποιο δίκιο κι αν είχες με αυτές τις κινήσεις το έχασες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και δεν πρέπει να έχει τέτοια προβλήματα.

- Αλήθεια πως ήταν δυνατόν η διοίκηση έτσι απλά να δώσει το δελτίο σε έναν ποδοσφαιριστή, την τελευταία μέρα των μεταγραφών και μάλιστα να ενισχύσει έτσι μια άλλη ομάδα η οποία κι αυτή θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

- Αργότερα θα γράψουμε την άποψή μας για την σχέση από εδώ και πέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και του Γιάννη Θωμά.

- Πρόεδρος ομάδας που ήθελε τον Γιάννη Θωμά, ξέχασε πως δεν έδινε σε άλλη ομάδα δύο νεαρούς που δεν παίζουν από την αρχή του πρωταθλήματος και δήλωνε πως για να πάρουν τα δελτία τα παιδιά, θα περάσουν πάνω από το προεδρικό πτώμα!!!!!! Το ποδόσφαιρο έχει τους δικούς του κανόνες και σε καμία περίπτωση, αυτοί οι κανόνες δεν μπαίνουν στο περιθώριο. 

- Το σκορ μεταξύ μας είναι 2 - 0 προεδράρα και συνεχίζουμε.