Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία και χωρίς βία, αφού έχουμε και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και γενικώς αθλητισμό. Μας "συγκίνησε" η ΕΠΟ με την απόφασή της να κάνει ουσιαστικά τα γνωστά "μνημόσυνα" και φυσικά κάποιοι πάλι όλο και κάτι θα κερδίσουν από όλο αυτό. Κύριοι ....ούτε τον Άλκη θα φέρεται πίσω στην ζωή και στην οικογένειά του, ούτε τα άλλα παιδιά που χάθηκαν.

- Ας μη γελιόμαστε κύριοι. Όλα αυτά τα χρόνια τίποτα δεν έγινε από κανένα φορέα, για να σταματήσει η οπαδική βία. Τίποτα απολύτως και ο κάθε αρμόδιος ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον και έτσι γίνονται όλοι ανεύθυνοι και όχι υπεύθυνοι.

- Για να τελειώνουμε. Αν η πολιτεία θέλει να κάνει την αρχή, ας το κάνει να τελειώνουμε. Κανένας αστυνομικός στα γήπεδα. Κανένας αστυνομικός, συνοδός αποστολής ομάδων. Κανένας αστυνομικός σε γραφεία ΠΑΕ σε προστασία παραγόντων, διαιτητών, προπονητών, ποδοσφαιριστών. Θέλουν πρωταθλήματα; Ας τα προστατέψουν οι ίδιοι. Δεν μπορούν; Ας τα σταματήσουν όλα. Μας το λένε κατάμουτρα. Ο στρατός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του ΑΡΗ και όλων των άλλων.

- Η κυβέρνηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να τους "κόψει τον βήχα". Όχι άλλα μνημόσυνα. Είναι τα πάντα οργανωμένα.  Νταβατζήδες, μπράβοι, πληρωμένοι δολοφόνοι. Καίνε, σκοτώνουν και ρημάζουν και ουσιαστικά τα πληρώνει ο λαός.

- Πάρτε τις δηλώσεις των παραγόντων, πάρτε τα πρωτοσέλιδα των οπαδικών εντύπων και τα όσα ακούμε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαβάζουμε στο ίντερνετ. Τελειώστε το θέμα τώρα κύριοι.

- Έβγαλε ανακοίνωση η ΕΠΟ και δεν ανέλαβε καμία μα καμία ευθύνη. Έχει τεράστιες ευθύνες αφού καλύπτει τραμπούκους και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιοι μεταξύ τους.

- Ο Άλκης έφυγε όπως και άλλα παιδιά. Κι όμως το αίμα του δεν τρόμαξε κανέναν. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος; Αν όχι σταματήστε τα όλα τώρα, μέχρι να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και φυσικά να πάψει ο Έλληνας πολίτης να πληρώνει αυτούς που πληρώνουν και χρησιμοποιούν τραμπούκους και δολοφόνους.