Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή να έχετε  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο καιρός ίσως δεν βοηθάει για να τρέξετε στις παραλίες, αλλά μα δοξάζουμε τον Θεό, αφού δεν δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα στην Εύβοια από τα καιρικά φαινόμενα.  Για μας το Σάββατο το περάσαμε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας οικογενειακά σχεδόν από το πρωί στις 09:00 μέχρι 22:00 με ένα ...διάλειμμα το μεσημεράκι, αφού είχαμε αγώνες στίβου.

- Ευτυχώς που ο ΔΟΑΠΠΕΧ είχε φροντίσει και σκέπασε το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας του Σταδίου και έτσι προφυλαχτήκαμε το πρωί από την βροχή και μετά το μεσημέρι από τον ήλιο. Στο Στάδιο βρέθηκε και η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα αλλά και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και άκουσαν και τις ευχαριστίες των ανθρώπων του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να είναι δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους και για την φροντίδα του σταδίου.

- Χθες είχαμε στο Αλκαζάρ στην Λάρισα τους αγώνες των Μικτών ομάδων Κ15 & Κ17 της Εύβοιας, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν και να περάσουν στους τελικούς και έτσι μπορούμε να πούμε πως πλησίασαν την βρύση, αλλά ούτε θα την δούνε, ούτε και θα πιούνε νερό.

- Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ΄ αυτή την πορεία των ομάδων της Εύβοιας, να τους πούμε πως γι΄ αυτά τώρα ξεκινάει μια ποδοσφαιρική πορεία γι΄ αυτούς, αφού πολλά από τα παιδιά αυτά, μπορούν να στελεχώσουν ομάδες της Εύβοιας, αλλά και κάποια τα οποία είναι πραγματικά ταλέντα να πάνε και σε ομάδες εκτός Εύβοιας.

- Εμείς δεν βγάζουμε κακίες, αλλά να πούμε σε κάποιους "παράγοντες" να μην υποτιμούν και να μην αποκρύπτουν πως οι Μικτές της ΕΠΣ Εύβοιας είχαν σχεδόν πάντα επιτυχίες και δεν εμφανίσθηκαν τώρα ξαφνικά. Να τους θυμίσουμε πως στο παρελθόν και "την βρύση είδανε και νερό ήπιανε".

- Αυτά για να μην λένε τα παπαγαλάκια τους, αυτό το για πρώτη φορά. Να τους θυμίσουμε πως στο παρελθόν είχαν κάνει πολλά ταξιδάκια με τις μικτές και είχαν πάει και σε τελικούς.  Καλή Κυριακή και σε προπονητές οι οποίοι "έκρυψαν" τις επιτυχίες συναδέλφων τους με τις μικτές και μάλιστα μέσα από το fb κατηγορούν και αυτούς που τους τα θυμίζουν όλα.