Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Ο Αντώνης Τσαραντάνης δεν θα συνεχίσει με την Ακαδημία Ερέτριας και θα περιμένουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός ή καλύτερα ο επόμενος πάγκος, τον οποίο θα αναλάβει κι αν αυτός είναι σε τμήματα υποδομών ή σε ομάδα που συμμετέχει σε πρωτάθλημα. Όποια κι αν είναι η απόφασή του του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο κ. Τσαραντάνης έχει δίπλωμα ΟΕΦΑ Α΄ και πάντα παρακολουθεί ...σεμινάρια και σχολές που έχουν ως θέμα την προπονητική.

- Η κόρη του Αντώνη Τσαραντάνη η Κατερίνα παίζει κι αυτή ποδόσφαιρο και την περίοδο 2021 - 2022 αγωνιζόταν με την φανέλα της Λάρισας με την οποία κατέκτησαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα μετά τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Η Κατερίνα σπουδάζει στην Πάτρα και θα συνεχίσει σε ομάδα της Αττικής, όπως όλα δείχνουν, γιατί το Πάτρα - Λάρισα κάθε Παρασκευή είναι κουραστικό και πρέπει να υπολογίσει κανείς τι γινόταν όταν έπρεπε να πηγαίνει με την ομάδα στην Δράμα, στην Θεσσαλονίκη ή στα Γιάννινα. Κατερίνα πάρε την σωστή απόφαση και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

- Όταν η ομάδα σου έχει έσοδα από το στοίχημα και αυτά τα έσοδα ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ και παράλληλα έχεις και καλούς χορηγούς, τότε μάλλον κάτι τρέχει και κυκλοφορεί η φήμη πως έχουν να πληρωθούν 2 - 3 μήνες!!!!!