Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

...εμείς παίζουμε το παιχνίδι του

 - Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Αν θέλει ο Ερντογάν και κάθε Ερντογάν, ας έρθει να πατήσει σε νησί μας, ας έρθει αν θέλει να κατακτήσει την Ακρόπολη, την Λίμνη του Μαραθώνα, γιατί όχι την Μύκονο και ότι άλλο θέλει.
Καθόμαστε όλη μέρα και τον έχουμε στις ειδήσεις, και στις διάφορες εκπομπές, για να έχει δουλειά ο κάθε ανταποκριτής στην Τουρκία και για να φοβίζουμε τον κόσμο.
Ας έρθει για να δει πως μπαίνεις κάπου όρθιος και ....πως σε βγάζουν ξαπλωμένο. 
Φυσικά αυτός προκαλεί γιατί δεν πάει αυτός στον πόλεμο, αλλά στέλνει τα παιδιά των άλλων, για να παριστάνει τον μάγκα.
Το ίδιο δεν έκανε και ο Πόύτιν με την εισβολή στην Ουκρανία;
Τολμάει να πάρει κι αυτός το όπλο να πάει στον πόλεμο.
Παιδιά του Ρωσικού λαού χάνουν την ζωή τους και Ρώσοι στρατηγοί και στρατιώτες.
Ο Ερντογάν έχει εκλογές και βλέπει πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και απειλεί την Ελλάδα.
Ο πόλεμος δεν είναι κάτι σαν πανηγύρι. Άνθρωποι χάνουν την ζωή τους και έχουμε μια καταστροφή.
Ας το επιχειρήσει λοιπόν για να δει πως ο λαός της Τουρκίας θα τον αναγκάσει να φύγει νύχτα από την χώρα του, αφού οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν να χωρίσουν και να μοιράσουν τίποτα με τους Τούρκους πολίτες.
Γράφουμε και λέμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, πόσα Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν στον Ελληνικό εναέριο χώρο. Θα τους κάνουμε και μάγκες στο τέλος.
Τους έχουν για πλάκα οι Έλληνες πιλότοι και το ξέρουν καλά οι Τούρκοι συνάδελφοί τους.
Αν είχαν το ΟΚ των προϊσταμένων τους , στρατιωτικών και πολιτικών, θα τους κατέβαζαν στο Σύνταγμα για φωτογραφίες και καφέ, αλλά η εντολή είναι σαφέστατη. Οδηγήστε τους έξω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο.
Το αν οι δικοί μας πιλότοι θέλουν θα φτάσουν και στα βάθη της Τουρκίας, αλλά δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν, γιατί ορκίστηκαν να υπηρετούν την πατρίδα και να την προστατεύουν από κάθε εχθρό.
Κύριοι με τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν παίζουμε και είναι κουφό και επικίνδυνο να τα συζητούν σε εκπομπές τους, πρόσωπα που δεν υπηρέτησαν στο στρατό ή υπηρέτησαν από κάποιο γραφείο........