Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλημέρα κι από εμένα και ελπίζω χθες να πήραμε όλες και όλοι λίγη παραπάνω φώτιση και ν΄ αρχίσουμε να λειτουργούμε κάπως διαφορετικά και πάντα έχοντας ως οδηγό, τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και το να λέμε λιγότερα ψέματα.
Ο μπάρμπα Στέλιος λάθη κάνει, αλλά ξέρει να λέει συγνώμη και να τα αναγνωρίζει και όχι να λέει πολλά και στο τέλος να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.
Σήμερα θα γράψουμε για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ χωρίς  καμία εμπάθεια, χωρίς καμία έπαρση και χωρίς να ανήκουμε σ΄ αυτούς που είτε πρώτη είναι η ομάδα, είτε εκτός στόχου, προσπαθούν να ξεγελάσουν τον.... ίδιο τους τον εαυτό και να τα παρουσιάσουν όλα καλά.
Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. 
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είχαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη. Εμείς δεν είμαστε κοντά στον πρόεδρο κύριο Στέφανο Σωτηρίου για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά είναι γνωστό σε όλους πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είχαν το μεγαλύτερο μπάτζετ από τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και μέχρι πριν τον αγώνα με την ΛΑΡΙΣΑ τον οποίο έχασαν με 4 - 0, τίποτα δεν είχε ακουσθεί από κανέναν και κανείς δεν είχε βγει στην γύρα για να βρει επενδυτή και να μεταφέρει την έδρα, τουλάχιστον των προπονήσεων, στην Αθήνα!!!!
Μετά από αυτόν τον αγώνα, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα, από ανθρώπους που ήταν και είναι στην ομάδα.
- Χρωστάει η ομάδα....
- Ψάχνει λεφτά από χορηγούς η ομάδα......
- Ψάχνει επενδυτή η ομάδα....
- ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ομάδα.....
Αυτά και άλλα πολλά κυκλοφορούν στον κόσμο και δεν τα λένε άσχετοι ή κακοπροαίρετοι όπως λένε για μας.
Αυτοί που τα λένε είναι αυτοί οι οποίοι ανήκουν στους καλά αμειβόμενους και οι οποίοι έχουν ίσως την μεγαλύτερη ευθύνη, για το ότι η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της.
Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να γράψουμε περισσότερα και να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ας μας επιτρέψει ο πρόεδρος κύριος Σωτηρίου Στέφανος να του ζητήσουμε να προχωρήσει σ΄ ένα δελτίο τύπου με την επίσημη τοποθέτησή του και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Εμείς είχαμε πάντα την άποψη πως πρέπει τον πρώτο και τελευταίο λόγο να τον έχει αυτός που πληρώνει και όχι αυτός που περιμένει κάθε μήνα να πληρωθεί.