Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολες αυτές οι μέρες, αφού είχαμε τα παιδιά σε περίοδο εξετάσεων, είχαμε τα φροντιστήρια και τις προπονήσεις στο στίβο και τόσα άλλα, που δύσκολα τα προλαβαίναμε. Τώρα τα σχολεία έκλεισαν για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά στον στίβο συνεχίζουμε, αφού σήμερα έχουμε αγώνες που διοργανώνει ο ΓΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ στη μνήμη αθλητών και στους οποίους θα πάρει μέρος η Μαρία στα 60 μέτρα για την Κ14. Το Μαράκι είναι κουρασμένο, αλλά είναι πεισματάρα και.... δηλώνει πανέτοιμη για να δικαιώσει τον προπονητή της κ. Μαρκόπουλο και να τιμήσει τον σύλλογό της τον Γυμναστικό Νεάπολης Χαλκίδας.

- Το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στον Βόλο η Κερασία για τους πανελλήνιους Κ18. Ανήκει στην Κ16 αλλά έπιασε το όριο και μπορούσε να έχει συμμετοχή και στην Κ18 και είναι χαρούμενη που θα είναι στην αποστολή, αφού μαζί με την Έλενα, τον Λάμπρο, τον Ανέστη και τον Κωνσταντίνο που επίσης θα πάνε στον Βόλο, είναι μια δυνατή παρέα και "πετάνε στα ύψη". Χθες το βράδυ τα παιδιά βρέθηκαν στο σπίτι του προπονητή τους κυρίου Κώστα Τριανταφύλλου όπου ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν ετοιμάσει ένα υπέροχο δείπνο και τα παιδιά το καταχάρηκαν.

- Τους ευχόμαστε να πάνε καλά στους πανελλήνιους αγώνες και να επιστρέψουν υγιείς. Τα μετάλλια και τα ρεκόρ είναι καλά, αλλά καλύτερο όλων είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και τα παιδιά να δημιουργούν δυνατές φιλίες.

- Το πάρτι αρχίζει σε λίγες μέρες, αφού πλέον θα πρέπει να μοιραζόμαστε μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας, αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά. Μπορεί να είναι κουραστικό αλλά αξίζει τον κόπο να το παλέψουμε. Το αν τα καταφέρουμε θα δείξει.

- Όταν ο κύριος Μάρκος Κοτζιάς σχολιάζει, δεν το κάνει τυχαία. Κάτι θέλει να πεικαι θα μελετήσουμε το σχόλιό του. Ο κ. Κοτζιάς έγραψε: 
ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ