Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να στείλουμε την καλημέρα μας, μέσα από την καρδιά μας, στον πρόεδρο ομάδας της Εύβοιας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόεδρε ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού, να πάνε όλα καλά και να είσαι και πάλι κοντά στην ομάδα, αλλά κυρίως στην οικογένειά σου και στους ανθρώπους που σε ...αγαπάνε.

- Είχαμε χθες τους αγώνες στίβου στο στάδιο της Χαλκίδας τους οποίους διοργάνωσε ο ΓΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ στην μνήμη αθλητών. Ελπίζουμε εντός της ημέρας να έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα και να τα ανεβάσουμε. αποτελέσματα και να τα ανεβάσουμε. Το Μαράκι μας πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην συλλογή του, αυτή την φορά το χάλκινο. Έχει συμπληρώσει ήδη μια 12άδα μεταλλίων και δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 13 της χρόνια. Χθες είχε την ατυχία να κάνει μια συναθλήτριά της άκυρη εκκίνηση η Μαρία δεν το κατάλαβε και συνέχισε να τρέχει. Αμέσως μετά επαναλήφθηκε η κούρσα και η Μαρία με ήρθε δεύτερη. έμαθε όμως κάτι και από αυτή την συμμετοχή. Έμαθε τι σημαίνει άκυρη εκκίνηση. Μαράκι συγχαρητήρια.

- Πολύ καλός και ο Λουκάς Αντωνίου ο οποίος πήρε μέρος σε δύο αγωνίσματα 60 και 80 μέτρων και πήρε δύο μετάλλια ένα χρυσό και ένα ασημένιο. Λουκά συγχαρητήρια.

- Σήμερα ξεκινούν οι αποστολές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο. Όλα τα παιδιά να πετύχουν το καλύτερο και να μην έχουμε τραυματισμούς.

- Πάντως καλό θα είναι οι διοργανωτές αγώνων όταν δίνουν τους επαίνους να γράφουν και το όνομα του αθλητή και την θέση που κατέκτησε, αλλά ο έπαινος να έχει και μια υπογραφή. Τυπικό θα μας πείτε, αλλά έχει την σημασία του κι αυτό. δεν είναι ωραίο να παίρνει μετάλλιο ένας αθλητής και ο έπαινος να μην έχει γραμμένο ούτε το όνομά του.


- Η δική μας άποψη είναι πως οι αγώνες είναι για τους αθλητές και όχι για φωτογραφίες παραγόντων και δηλώσεις στις απονομές.