Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

.....σουτάκια

 - Τι ξεκινά από την Βόρεια Εύβοια κατηφορίζει προς τον Νότο και σταματά στην Χαλκίδα, ώστε να ξεκινήσει από τα χαμηλά, αλλά με στόχο τα ψηλά και έχει και άρωμα γυναίκας;;; Μας το είπε φίλος, αλλά που μυαλό για να καθίσουμε να λύσουμε τέτοιους γρίφους;;;; Αν κάποιος έχει την απάντηση, ας μας την πει και μας για.... να μαθαίνουμε....

- Μεγάλε ηρέμησε λιγάκι και στο λέμε γιατί δεν θέλουμε να γελάνε με αυτά που γράφεις στο fb. Ο προπονητής ανέβασε την ομάδα κατηγορία;;;; Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό από αυτό που λένε και ξέρουν ΟΛΟΙ, να το πεις για να το μάθουμε. Εμείς είπαμε να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα, μήπως και ξεχαστεί, αλλά θέλεις να προκαλείς. Δυστυχώς ο προπονητής πήγαινε την ομάδα για παραμονή στο τοπικό και γι΄ αυτό ανέλαβαν "οι μεγάλες δυνάμεις".  Ο δικός σου έμαθε τα νέα λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.......

- Καλώς επανήλθαν τα παιδιά!!!! Φαίνεται πως κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό και για κάποιους το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Γιατί να γίνει όμως, όταν τις δικές τους μαλακίες τις πληρώνει άλλος και όπως πάει θα τις ξαναπληρώσει πάλι; Κάποιοι λοιπόν εκεί στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ μάλλον δεν κατάλαβαν καλά κάποια πράγματα και έβαλαν την πρώτη τρικλοποδιά στον νέο πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Κατσή. Ενοχλήθηκαν προφανώς από κάτι και θέλησαν να επαναφέρουν το δημοσίευμα που είχαν κάνει εναντίον του μπάρμπα Στέλιου, τον Νοέμβριο του 2021.

- Στην παρέα τους και ο κ. Βαγγέλης Κοντος ο οποίος προφανώς είναι εναντίον μας, αφού επικροτεί τέτοια δημοσιεύματα, θέλοντας να διαφημίσει τα ΜΜΕ στα οποία προσφέρει υπηρεσίες και καλά κάνει, αφού πάνω απ΄ όλα είναι το μεροκάματο.

- Λοιπόν παιδάκια, ο μπάρμπα Στέλιος δεν δίνει εξετάσεις, ούτε προς εσάς, ούτε προς αυτόν που σας πληρώνει. Γράφει την αλήθεια η οποία δεν σας αρέσει. Συνεχίστε λοιπόν, αλλά να έχετε και το θάρρος να βγείτε και να πείτε πως στην περίοδο 2021 - 2022 ήρθαν όλα έτσι όπως τα είχε γράψει ο μπάρμπα Στέλιος. Κοιτάξτε τον βαθμολογικό πίνακα και θα πάρετε την απάντηση. Φαίνεται πως οι ιστοσελίδες που προτείνατε, δεν μπόρεσαν να σας βοηθήσουν.

- Θα έχετε τον χρόνο να κάνετε νέες επιθέσεις και σας περιμένουμε. Θα σας αντιμετωπίσουμε με αγάπη και κατανόηση, αλλά όχι με στοργή και προδέρμ. 
Εμείς μυαλό δεν θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε και ούτε είμαστε πρόεδροι για να σας ζητήσουμε να σταματήσετε αυτές τις πρακτικές. Τον πρόεδρό σας και τον χορηγό σας εκθέσατε και θα το καταλάβετε σύντομα. 

- Την καλημέρα μας στον πρόεδρο.
Ακολουθείτε
Μήνυμα

Εισαγωγική κάρτα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1960
/Επίσημη σελίδα/
  •  
  • Cookies 
  •  
Meta © 2022

Δημοσιεύσεις

Φίλτρα

Καρφιτσωμένη δημοσίευση

Στην προτροπή των φιλάθλων μας να ασχοληθεί ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ με τον γνωστό.. "μπαρμπα Στέλιο" η απάντηση είναι μια:
Θα αστειεύεστε...
Άλλωστε όλοι είναι χρήσιμοι!
Άλλοι για ενημέρωση κι άλλοι για.. επιθεώρηση.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΑΟΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ προτείνει. Υπάρχουν αθλητικές ιστοσελίδες για να ενημερώνεστε Υπάρχει και O ΑΡΥΤΕΟΣ μπαρμπά ξερόλας" για να γελάσετε..."
Βαγγελης Κοντος, νικολαος κατρακαζος και 21 ακόμη
1 σχόλιο
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

1 σχόλιο

Τα πιο σχετικά


Άλλες δημοσιεύσεις

Η Διοίκηση του ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στελλιο Μπαλαμπάνη.
Γεννημένος το 1990 αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.
Σε ηλικία 16 ετών την περίοδο 2005-06 αγωνίστηκε στον ΗΡΑΚΛΉ . Το 2007 μετακόμισε στον Αρη Θεσσαλονίκης, στην U20, ενώ τον επόμενο χρόνο ξαναγύρισε στα Ψαχνά.
Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε με το Ναυπακτιακό Αστέρα και κέρδισε την άνοδο στη Γ' Εθνική,για να επιστρέψει στον Ηρακλή και να αγωνιστεί στη Football Leagu…
Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Παναγιώτης Πουρνης, Nostimo Nostimo και 77 ακόμη
2 σχόλια
7 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

2 σχόλια

Τα πιο σχετικά