Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

.....σουτάκια

 - Κύριε Ζουρούδη πραγματικά αυτά που είπατε τα πιστεύεται;;;;; Τι είπατε στην συνέντευξη τύπου;
"Στο παιχνίδι με το Άργος δεν μπορούσα να τους κλείσω τα αυτιά. Ήξεραν ότι το Μοσχάτο κερδίζει κατά κράτος το Ευπάλιο και επιλέξαμε να σβήσουμε το ρυθμό για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αυτό ήταν όλο".
Κύριε Ζουρούδη συγνώμη, αλλά γιατί ξανά σε άστοχες δηλώσεις; Γιατί θέλετε να ανεβάσετε την πίεση στους φίλους του ποδοσφαίρου;
Ο αγώνας με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ανήκει στο παρελθόν, όπως και ο αγώνας του ΜΟΣΧΑΤΟ με... το Ευπάλιο.

- Κύριε Ζουρούδη δεν επιλέξατε εσείς να σβήσετε τον ρυθμό για να μην βρεθεί η ομάδα μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Άλλοι επέλεξαν να σβήσουν την φωτιά, πολύ πριν αρχίσει ο αγώνας. Αφήστε πλέον να προσπαθείτε να πείσετε γιατί δεν θα πεισθεί κανένας.

- Επειδή ακούμε πολλούς να μιλούν για το αν μπορούν ή όχι κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να συνεχίσουν και στην Γ΄ Εθνική, ας γράψουμε την άποψή μας. Όλοι μπορούν, αλλά θα πρέπει να καταλάβει και ο προπονητής, ο οποίος προφανώς είναι επαγγελματίας και έχει το μισθό του, πως για να μπορέσει κάποιος ποδοσφαιριστής ν΄ ακολουθήσει σε προπονήσεις πολύωρες ή ακόμη και πρωί απόγευμα, θα πρέπει κι αυτός να γίνει επαγγελματίας και να έχει τον μισθό του!!!!

- Επειδή επίσης κυκλοφορούσε πως "η ομάδα ήταν βαριά, να προσέξει η διοίκηση να μην βρεθεί με ελαφριά ομάδα"!!!!!!