Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Κρατήστε τον Βαλκάνο

 
- Μιλήσαμε σήμερα με έναν φίλο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας και είπαμε πολλά γενικά για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Δεν πίστευε ποτέ πως η ομάδα θα έφτανε σε σημείο να μην έχει ποδοσφαιριστές που ήταν σ΄ αυτή. Θέλουν όλοι να φύγουν μας είπε και αυτό δεν είναι το χειρότερο. Τι χειρότερο θα είναι να μην μείνει και ο προπονητής ο κ. Δημήτρης Βαλκάνος.
Ο Δημήτρης σ΄ αυτή την νέα προσπάθεια, αν γίνει, γιατί η ομάδα.... δεν έχει διοίκηση, είναι αυτός που θα μπορέσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και γιατί την αγαπάει πραγματικά και γιατί έχει γνώσεις, αλλά κι επειδή τα νέα παιδιά θα τον ακούνε.
Προσωπικά μας είπε ο φίλος, καλώ τον Δημήτρη να μείνει και να βοηθήσει σ΄ αυτή την φάση και την όποια διοίκηση προκύψει, να κάνει τα πάντα, ώστε ο Δημήτρης Βαλκάνος να έχει στα χέρια του μια συμφωνία με την οποία θα είναι ευχαριστημένος.
Καλέ μας φίλε, συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου, αλλά να μην ξεχνάμε πως ο Δημήτρης Βαλκάνος, δεν πρέπει να είναι αυτός που θα είναι και πάλι αδικημένος. Επαγγελματίας είναι και θα πρέπει να κοιτάξει και την δική του πορεία.