Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

.....σφηνάκια

 - Πληρώσαμε ακριβά το να έχουμε το δικαίωμα να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας, αλλά δεν το μετανοιώσαμε και γι΄ αυτό συνεχίζουμε. Το πληρώσαμε οικογενειακά, επαγγελματικά και φυσικά πολλές φορές βγήκαμε εκτός εαυτού. Αισθανόμαστε πολύ όμορφα, όταν διαπιστώνουμε πως μας διαβάζουν πολλοί οι οποίοι δεν μας γουστάρουν, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, για να μην είναι τα πάντα... μέσα σ΄ ένα σύστημα το οποίο φροντίζει τους κωλοτούμπες και τους προσκυνημένους.

- Για τους λίγους αυτούς θα συνεχίσουμε και στην πολιτική και στον αθλητισμό και θα προσπαθήσουμε ώστε η αλήθεια να φτάσει σε όλους. Τέλειος δεν θα είναι ποτέ κανείς, αλλά όχι να φτάνουν και στο σημείο να λένε "πετάει ο γάϊδαρος πετάει", μόνο και μόνο για να έχουν 5 ευχές, για να συμμετέχουν δωρεάν σε αποστολές και για να παίρνουν 100 ευρώ ώστε να προβάλλουν "τ΄ αφεντικά"!!!

- Το Καλοκαίρι θα περάσει γρήγορα και θ΄ αρχίσουν τα εντατικά για όλους και για όλα και όποιος αντέξει. Μπορεί να γελάμε, μπορεί να δείχνουμε ευτυχισμένοι, αλλά πονέσαμε πολλές φορές, αφού τα χτυπήματα ήταν κάτω από την μέση. Η περίοδος ανοχής τελείωσε. Τώρα το έχουμε πάρει απόφαση και πλέον δεν θέλουμε ούτε κουβέντα με αυτούς που πήγαν "να χτυπήσουν" ακόμη και την οικογένεια. Θα καταλάβουν τώρα πως η αλήθεια πονάει, αλλά είναι αλήθεια.