Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Από πότε όσα λένε ο Αναγνωστάκης, η Μπατζελή, ο Χρονάς και τα άλλα μέλη της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, είναι τα σωστά; Από πότε είναι ηθικό και νόμιμο να σαλιαρίζει κάποιος στα ΜΜΕ για να έχει δημοσιότητα και να μιλά για υποψίες παρανομίας και άλλα τέτοια; Κυρίες και κύριοι της Περιφέρειας σηκώσατε αντάρτικο και κάνετε επαναστατική γυμναστική επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές. Σέρνεστε πίσω από το ΚΚΕ, αλλά γιατί δεν πάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην δικαιοσύνη τα θέματα; Γιατί.... προσπαθείτε να μας πείσετε πως "τρώνε τα λεφτά" κι εσείς θέλετε να προστατέψετε τα συμφέροντα των πολιτών;;;;;

- Μπούρδες λέτε κύριοι και αν έχετε στοιχεία πως ο Περιφερειάρχης "έφαγε" χρήματα, να πάτε στην δικαιοσύνη τώρα και ν΄ αφήσετε τα υπόλοιπα στην άκρη. Μην παριστάνετε τους άγιους γιατί δεν είσθε. Είναι άλλο οι διαδικασίες και άλλο το "φάγανε λεφτά".

- Κύριε Αναγνωστάκη, κυρία Μπατζελή και οι άλλοι, πρέπει να ξέρετε πως κάποιος από εσάς δεν θα εκλεγεί ΠΟΤΕ Περιφερειάρχης Στερεάς. Αυτό το ξέρετε καλύτερα από εμάς και την απάντηση σας την έδωσε ο λαός το 2019 και αν είσθε και πάλι υποψήφιοι, θα σας την ξαναδώσει.