Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας και να πούμε και καλή εβδομάδα, αφού χθες δεν τα είπαμε. Να ξεκινήσουμε μ΄ ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες και όλους, για τα καλά σας λόγια προς τα παιδιά μας την Κερασία και την Μαρία, για την συμμετοχή τους στους αγώνες στίβου που είχαμε το Σαββατοκύριακο και τα μετάλλια που πήραν. Όπως όλοι οι γονείς, έτσι κι εμείς καμαρώνουμε τα παιδιά μας και ευχαριστούμε και τους προπονητές τους τον κύριο Κώστα Μαρκόπουλο και τον κύριο Κώστα Τριανταφύλλου, όπως χρωστάμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που... είναι δίπλα μας και βοηθάνε ώστε τα παιδιά να φτάσουν να κατακτούν μετάλλια.

- Δεν είναι εύκολο μ΄ ακολουθείς ένα πρόγραμμα που σε θέλει καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και φυσικά δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή το να παρέχεις στα παιδιά αυτά που πρέπει να έχουν, ώστε κάποια στιγμή να φτάσουν στο στόχο που έχουν βάλει μαζί με τους προπονητές τους.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κυρία Κάτια Μεγάλου την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ και γιατρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η οποία πάντα βοηθάει ώστε τα παιδιά να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις πριν από τους αγώνες και γενικότερα.

- Λέει ο λαός πως στην πολιτική "ποτέ να μην λες ποτέ" και έχει δίκιο. Δεν ισχύει όμως αυτό μόνο στη πολιτική. Ισχύει και στον αθλητισμό, ισχύει και στην καθημερινότητά μας. Ποτέ να μην λέτε ποτέ για κανέναν και για τίποτα. Τα πάντα μπορεί να συμβούν και να προσέχετε.

- Βαρύ πολύ βαρύ θα είναι το ψηφοδέλτιο της δημάρχου και στην Χαλκίδα και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες, αφού τα ονόματα που θα είναι στο ψηφοδέλτιο έχουν ειδικό βάρος και η μάχη του σταυρού προτίμησης θα είναι δυνατή.

- Οι υποψήφιοι άρχισαν από τώρα να οργανώνουν τον προεκλογικό τους αγώνα και να συγκεντρώνουν τους φίλους τους για να συζητούν μαζί τους, τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουν, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους και να πάρουν τουλάχιστον τον ενα σταυρό προτίμησης. Το λάθος πάντως που κάνουν είναι πολύ απλό και θα πρέπει να το διορθώσουν. Στους φίλους δεν δίνεις εντολές, αλλά κατευθύνσεις.