Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ακυρώθηκε η προσπάθεια για διενέργεια «εκλογών – μαϊμού» στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας.

Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους ότι οι «εκλογές» που επιχειρήθηκε να οργανωθούν από μηχανισμούς μακριά και έξω από τις διαδικασίες των νόμιμων συλλογικών οργάνων του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας έπεσε στο κενό, μετά τις αποκαλύψεις που κάναμε, την κατακραυγή που δημιουργήθηκε και την αποφασιστική στάση μελών της νόμιμα διορισμένης Προσωρινής Διοίκησης του εν λόγω Σωματείου.
Καμία επανάπαυση!
Παρόμοιες «διαδικασίες» ετοιμάζουν αυτές τις μέρες για το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών!
Αυτό που δεν κάνουν δεκάδες Σωματεία σε όλη την Ελλάδα που ελέγχονται από την κυβερνητική ΔΑΚΕ, να προχωρούν δηλαδή σε αρχαιρεσίες – «μαϊμού» με την εφαρμογή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, στην Εύβοια «δίνουν τα ρέστα τους» οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ Μούντριχας, Μπασινάς και Κεμανές μέσα από το γραφείο του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Χατζηγιαννάκη! ...
Τέτοια ένθερμη στήριξη στο νόμο – έκτρωμα της ΝΔ, στο «νόμο Χατζηδάκη» που καταδικάστηκε στη συνείδηση και στην πράξη από όλη την εργατική τάξη, θα ξάφνιαζε ακόμα και την ίδια την Κυβέρνηση!
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα σε επαγρύπνηση!
Καλούμε τους υπόλοιπους συνδικαλιστές της παράταξης «ΕΜΕΙΣ – Συνεργαζόμενοι», όλους τους τίμιους συνδικαλιστές, να πάρουν αποστάσεις από τέτοιες αισχρές μεθοδεύσεις που πληγώνουν το κύρος του συνδικαλιστικού κινήματος για τη βόλεψη μιας μικρής ομάδας.
Δηλώνουμε και πάλι προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στις 25 Ιούνη θα γίνει Συνέδριο και θα είναι γνήσιο, εργατικό, χωρίς νόθους αντιπροσώπους και χωρίς αποκλεισμούς πραγματικών αντιπροσώπων.
Οι εργαζόμενοι  μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να παλέψουμε για τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, ενωμένοι μέσα από τα Συνδικάτα μας και με ένα Εργατικό Κέντρο που θα είναι όπλο στα χέρια των εργαζομένων .


Τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
Καραμπέτσου Ασημίνα
Ντούλτσα Πελαγία
Ντούρμας Κώστας 
Σλακώνης Κώστας
Τζαβάρας Γιάννης