Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

 - Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού; Είναι δυνατόν να θέλουν να διοικήσουν τον ΛΗΛΑ και να καθίσουν στην καρέκλα του προέδρου, πρόσωπα τα οποία τον οδήγησαν στο πουθενά τα προηγούμενα χρόνια και τον είχαν ρίξει "στην αγκαλιά" μιας κυρίας η οποία τον μετέτρεψε σε μαγαζάκι και ουσιαστικά τον διέλυσε;
Ας μην κοροϊδεύουμε... ο ένας τον άλλον.
Όποιος θέλει να είναι πρόεδρος της ομάδας, ας ξεκινήσει από την τσέπη του και μετά να πάει παρακάτω.
Πρόεδρος δεν είναι κάποιος επειδή του αρέσει η καρέκλα ή επειδή για άλλους λόγους πρέπει να είναι σε μια καρέκλα μέχρι και την ώρα των Δημοτικών εκλογών του 2023.
Πρόεδρος πρέπει να είναι αυτός ο οποίος θα μπορεί να προσελκύσει χορηγούς, αυτός που θα έχει συνεργάτες οι οποίοι θα έχουν αποδείξει πως μπορούν να κουμαντάρουν μια ομάδα και φυσικά αυτός που θα μπορεί να βάζει τον καθένα στην θέση του, όταν θα ξεφεύγει.
Καμία επαφή δεν θέλουμε να έχουμε με αυτούς που διέλυσαν την ομάδα και αυτό άρχισε πριν κάποια χρόνια και φυσικά δεν θέλουμε μα έχουμε καμία συμμετοχή στις διαδικασίες, που στόχο έχουν και πάλι να στηθεί ένα μαγαζάκι.
Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα συμβάλλει σε ένα ενωτικό κλίμα και θα φέρει στο γήπεδο το Βασιλικό και δεν θα το κόψει σε φέτες.