Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Γιατί άραγε ενοχλεί η αλήθεια; Γιατί πρέπει να θυμώνουν αυτοί για τους οποίους κάτι σχολιάζουμε; Από πότε υπάρχει μόνο μία άποψη και αυτή είναι η δική τους; Από πότε ισχύει πως για να κάνει κάποιος ένα σχόλιο, θα πρέπει να έχει καθίσει στα ίδια θρανία με αυτούς; Από πότε ισχύει το ότι όποιος γράφει γι΄ αυτούς καλά λόγια είναι καλός και όποιος τους ασκεί..... κριτική είναι κακοπροαίρετος;;;

- Εμείς θα συνεχίσουμε το apopsignomi όπως ακριβώς το ξεκινήσαμε πριν περίπου 15 χρόνια και θα το κάνουμε για τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μπορεί να μην είναι χιλιάδες ή να ισχύει αυτό που λέει ο κωλοτούμπας, "ποιος τον διαβάζει αυτόν", αλλά είναι "κρυφοαναγνώστες" κι όπως λέει ο άλλος, "όλοι λέτε πως δεν τον διαβάζετε, αλλά όλοι ξέρετε τα όσα γράφει!!!!!

- Επιμένει ο Αλέξης να θέλει εκλογές και θα δούμε τι δικαιολογία θα βρει το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, για να δικαιολογήσει την ήττα του. Εμείς πιστεύουμε πως θα αγνοήσει το ότι δεν κέρδισε και θα μας μιλήσει για νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων!!!! Αλέξη ποιες είναι οι δημοκρατικές δυνάμεις; Μήπως τα κόμματα που προσπαθείς να εξαφανίσεις; Σε ξέρουν Αλέξη και δεν σε πλησιάζουν.

- Αλέξη αυτές που αποκαλείς δημοκρατικές δυνάμεις τις αγνόησες από το 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και κυβέρνησες με τις δημοκρατικές δυνάμεις του Καμμένου!!!!! Ξέχασες Αλέξη;;;;

-Έχει εντοπισθεί ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει μέσα δύο άτομα και περνάει συνεχώς μπροστά από γνωστά "καφέ" και προσπαθούν οι τύποι να δούνε ποιοι είναι μέσα. Ο ένας έχει και φωτογραφική μηχανή μαζί του!!!! Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Κάποιον προφανώς παρακολουθούν, για να δούνε ποιοι είναι στην παρέα του και μετά ενημερώνουν αυτούς που έδωσαν την εντολή παρακολούθησης.