Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

.....φαπούλες

 - Πρέπει να μελετήσει κάποιος καλά αυτά που γράφουμε και μετά να γυρίζει στα στέκια και να μας κατηγορεί. Που την βρίσκει τόση χολή ο άνθρωπος; Οχιά να είχε καταπιεί, δεν θα έριχνε τόσο δηλητήριο εναντίον μας. Δεν μας πειράζει όμως. Τον καλούμε να συνεχίσει, γιατί έτσι μας δίνει την ευκαιρία, να γινόμαστε καλύτεροι και να αποκτούμε ....περισσότερους φίλους και αναγνώστες.

- Όχι καλέ μας άνθρωπε δεν ήμασταν ενάντια στον ΑΟΝΑ, ενάντια στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, ενάντια στην ΕΡΕΤΡΙΑ, ενάντια στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, ενάντια στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, ήμασταν ξεκάθαροι και με στοιχεία στην άποψη πως δεν θα τα καταφέρουν. Δεν θα ήμασταν ποτέ χειροκροτητές σε λάθος πρακτικές και φυσικά δεν θα σκύβαμε το κεφάλι, για να έχουμε κάποιες απολαβές.

- Γιατί όμως να μην κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα; Τι συνέβη με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος με τις επιλογές προπονητών όχι μόνο δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά έμεινε να είναι στο τελευταίο βαγόνι της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και τελικά να τον κατεβάσουν και από αυτό και να τον στείλουν στο τοπικό.

- Τι συνέβη στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ; Βαβέλ θύμιζε η ομάδα η οποία είχε άφθονο χρήμα, αλλά κάποιοι ήθελαν να πουλάνε μαγκιά και να προσπαθούν να διαψεύσουν αυτά που γράφαμε και ήταν η αλήθεια. Κατέληξαν να είναι 17 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ στόχος τους ήταν να την κατακτήσουν.

- Με την Ερέτρια κάτι στράβωσε και έχασε το πρωτάθλημα από διοικητικά λάθη. Από ένα σημείο και μετά πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως επειδή είχε ευκολότερο πρόγραμμα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Κατάλαβαν τα λάθη και τελείωσε.

- Τι να γράψουμε για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ; Καλή ομάδα, καλή η προσπάθεια, αλλά βρέθηκε στην χρονιά που υπήρχε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν θα γράψουμε τίποτα. Δυστυχώς εκεί μετράνε τα λεφτά κι εμείς λεφτά δεν έχουμε για να δώσουμε έστω δανεικά για να έχουμε μια θέση. Δεν τους φταίξαμε εμείς που δεν τα κατάφεραν.