Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας, αφού βλέπουμε πως τα κρούσματα κορονοϊού, γίνονται όλο και περισσότερα και όλα δείχνουν πως μπλέξαμε για τα καλά μαζί του. Να προσέχουμε και να φοράμε μάσκα όταν πάμε στο σούπερ μάρκετ, σε κλειστούς χώρους και όπου υπάρχει πολυκοσμία. Σήμερα ας πάμε και στον Ιερό Ναό της γειτονιάς μας ν΄ ανάψουμε ένα κεράκι και να κάνουμε τον σταυρό μας, για να... μας βοηθήσει ο Θεός να έχουμε την υγεία μας.

- Σήμερα η 2η μέρα των Πανελληνίων αγώνων στίβου για τις ηλικίες Κ16 και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε τραυματισμούς. Θα γράψουμε αργότερα τ΄ αποτελέσματα του Σαββάτου για τους αθλητές της Εύβοιας, αλλά και τις συμμετοχές που έχουμε σήμερα από την Εύβοια.

- Η δική μας η Μαρία αν και είναι Κ14 συμμετείχε χθες στα 150μ με αντιπάλους Κ16 και απέκτησε μια καλή εμπειρία ώστε να της φανεί χρήσιμη στην συνέχεια. Η Κερασία θ΄ αγωνισθεί σήμερα στις 16:00 και ελπίζουμε να πετύχει κάτι για την ίδια και τον σύλλογό της, αν και χθες δεν ξεκίνησε καλά στην προπόνηση και ένας τραυματισμός που είχε στη μέση της την ενόχλησε λίγο περισσότερο. Να έχει την υγεία της και όλα τ΄ άλλα θα έρθουν.

- Μετά τους σημερινούς αγώνες υπάρχει ένα ακόμη πανελλήνιο στις Σέρρες κατηγορίας Κ20 το Σαββατοκύριακο 09- 10 Ιουλίου και δεν νομίζουμε να υπάρχει κάτι άλλο για αθλητές και αθλήτριες της Εύβοιας. Μετά και από αυτούς τους αγώνες, θ΄ αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε το ρεπορτάζ που σας είχαμε υποσχεθεί για τον στίβο στην Εύβοια.

- Για το ποδόσφαιρο τώρα είναι όλοι στην φάση των μεταγραφών και των πανηγυριών και ψάχνουν όλοι να δούνε τι θα κάνουν για την δύσκολη χρονιά που έρχεται. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στις ομάδες και γενικότερα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά πρέπει να πληρώσεις για τα πάντα, αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό και να πληρώσεις καλά, αφού πρέπει να πληρωθούν πολλοί.

- Όταν θα πληρώνεις θα ξέρεις πως μετά από 1 - 2 χρόνια πολλοί θα σε ψάχνουν και λίγοι θα είναι αυτοί που θα σου πούνε ευχαριστώ, γιατί απλά θα τρέχουν να βρούνε τον επόμενο ο οποός για κάποιους λόγους θα θελήσει να πληρώσει.