Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Για μας είναι αλήθεια πως η εβδομάδα που σήμερα ξεκινάει, μας βρίσκει χαρούμενους, αφού η Κερασία μας, απέδειξε πως όταν αυτό που κάνεις το γουστάρεις και το αγαπάς, μπορείς με πολύ δουλειά να το πετύχεις. Χθες κατάφερε να πιάσει την κορυφή και να είναι πρώτη στην Ελλάδα στο άλμα σε.... ύψος στην ηλικία Κ16. Με άλμα στο 1.58μ στους χθεσινούς Πανελλήνιους επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και με το κύπελλο της πρωταθλήτριας στα χέρια.

- Μαζί με τον προπονητή της κύριο Κώστα Τριανταφύλλου, επέστρεψαν στην Χαλκίδα σε μια διαδρομή την οποία έκαναν ευχάριστα και τους φάνηκε ελάχιστη, αφού είχαν να πούνε πολλά και ενδιαφέροντα. Το 2022 θα το θυμάται πάντα η Κερασία η οποία πλέον αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την Κ16, αφού από το 2023 θα αγωνισθεί με την Κ18.

- Φυσικά όταν ανεβαίνεις ηλικιακή κατηγορία, ανεβαίνεις και σε επίπεδο προπόνησης αφού τα όρια είναι μεγαλύτερα και για να φτάσεις σε επίπεδο κορυφής και στην κατηγορία αυτή, θα χρειασθεί πολύ δουλειά.

- Ως γονείς δεν έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις  στο στίβο, αλλά μικρή σημασία έχει. Έχουμε κάνει σωστή επιλογή και τα παιδιά μας είναι στον Γυμναστικό Νεάπολης Χαλκίδας με προπονητές τους κυρίους Μαρκόπουλο και Τριανταφύλλου και ακολουθούμε τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

- Να σημειώσουμε πως οι Πανελλήνιοι Κ16 διεξήχθησαν σε 5 ομίλους και στο αγώνισμα του ύψους κανένα κορίτσι δεν έκανε πάνω από 1.58 στο ύψος και αυτό σημαίνει πως ο Γυμναστικός Νεάπολης Χαλκίδας πανελλαδικά έχει αθλήτρια πραγματικά πανελληνιονίκη και όχι απλά 1η στον 5ο όμιλο.