Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές που θ΄ αγωνισθούν σήμερα στις Σέρρες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20. Η χθεσινή μέρα δεν ήταν και τόσο καλή, αφού η Έλενα Κουστιμπή του ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας δεν τα κατάφερε στον τελικό του ύψους και έμεινε στο 1.55. Η Έλενα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ....έκανε 3 άκυρες στο 1.60

- Η Θέτιδα Γαρατζόγιαννη του Ευβοϊκού ΓΑΣ, η οποία βρέθηκε στον τελικό των 100 μέτρων έκανε 12.53 και πιστεύουμε πως πρέπει να είναι ευχαριστημένη με την θέση που πήρε αφού ήταν στην 8άδα και από τις 8 αθλήτριες ήταν η μικρότερη σε ηλικία.

- Προσπάθησαν όσο μπορούσαν στην δισκοβολία η ΓΕΡΑΛΗ ΖΩΗ 40.30μ και η ΞΥΔΗ ΜΑΡΙΑ 37.70μ του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και πήραν την 7η και 10η θέση αντίστοιχα.

- Σήμερα θα έχουμε τον Λάμπρο Σίδερη της Νεάπολης στο ύψος, τον Μπαϊμπάκη της Νεάπολης στα 200μ, τον Αντωνίου του Τρίτωνα  επίσης στα 200 μέτρα, την Σχίζα του Τρίτωνα στο μήκος, την Γαρατζόγιαννη του Ευβοϊκού ΓΑΣ στο μήκος, την Γέραλη της Νεάπολης στην σφαιροβολία.

- Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και του χρόνου να έχουμε περισσότερες συμμετοχές, αλλά και διακρίσεις.