Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Καλησπέρα σας κύριε πρόεδρε

 - Τελικά ο κ. Αντώνης Αυλωνίτης, ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος, από τον τρόπο λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού αυτό λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια με βάση την πλειοψηφία, την ισονομία και όχι προεδροκεντρικά!!!! Εμείς διαβάζοντας μια ανακοίνωση, ρωτάμε:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ  στα πλαίσια  της  κρυσταλινης και με πλήρη... διαφάνεια λειτουργίας του ξεκινάει  την Δημόσια ανακοίνωση ΟΛΩΝ  ανεξαιρέτως  των οικονομικών  συνδρομων-χορηγιων καθώς και το πώς αυτές αξιοποιήθηκαν".

ΕΡ.  Πλήρης διαφάνεια υπάρχει σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ΔΣ;

"Παράλληλα  θα μπορούν  να έχουν γνώση ΑΠΑΝΤΕΣ  και κυρίως οι χορηγοί πως και που τα χρήματα αυτα χρησιμοποιήθηκαν έτσι ώστε  να αναπτυχθεί το απόλυτα αναγκαίο  πνεύμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας  ανάμεσα  στους χιλιάδες φίλους του  συλλόγου και το Δ.Σ".  

ΕΡ. Οι χιλιάδες φίλοι του Συλλόγου θα γνωρίζουν και τις διάφορες αμοιβές, αν υπάρχουν, μελών του ΔΣ και άλλων συνεργατών;

"Καμμία  χορηγία  δεν αναγνωρίζεται αν τα χρήματα της δε περάσουν από το Ταμείο  του συλλόγου  μας και δεν κοπεί το ανάλογο επίσημο παραστατικό  με την υπογραφή του Ταμια μας συμφωνα με ομοφωνη αποφαση του Δ.Σ. το οποιο λειτουργει με βαση την πλειοψηφια,την ισονομια και οχι Προεδροκεντρικα".

ΕΡ. Υπάρχει υποψία πως μπορεί κάποιος να εισπράττει χορηγίες, διαφημίσεις κλπ και να μην τις αποδίδει στο σύλλογο;