Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Περάσαμε δύσκολες μέρες με την ίωση, αλλά πάμε προς το καλύτερο και πιστεύουμε πως αποφύγαμε τα χειρότερα. Κατά τ΄ άλλα να ευχαριστήσουμε αυτούς που αν και το θέλουν δεν θα γίνουν ποτέ επαγγελματίες ρουφιάνοι, αφού ακόμη και σ΄ αυτό γκαφατζήδες είναι. Έχουν πλάκα γιατί την μια διαδίδουν πως μας είδαν να πίνουμε καφέ με τον κύριο Βέττα και τον κύριο Σωτηρίου, την άλλη πως μας είδαν σε καφέ της Χαϊνά στο οποίο ....δεν έχουμε πάει ποτέ, εκτός κι αν εννοούν την εποχή που το είχε ο κ. Δημήτρης Αϊνδιλής.

- Κύριοι επαγγελματίες γκαφατζήδες, δεν θα ρωτήσουμε κανέναν που θα πάμε για καφέ και με ποιους και πάντως δεν θα πάμε στα κρυφά. Η ηλιθιότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν ξέρουμε αν γι΄ αυτό το θέμα μπορεί να κάνει κάτι η επιστήμη.

- Αλήθεια, αφού εμείς είμαστε ασήμαντοι, αφού εμείς δεν επηρεάζουμε κανέναν, αφού εμάς δεν μας διαβάζει κανείς, γιατί ασχολείστε μαζί μας; Για να μην σας κουράζουμε, αν θέλετε να σας στέλνουμε καθημερινά ενημέρωση, για το που πάμε για καφέ και με ποιους ώστε να μην λέτε ψέματα.

- Επειδή στο ποδόσφαιρο βρέθηκαν να υπάρχουν πολλά πρόσωπα τα οποία είναι για κλωτσιές και δεν θα χρειασθεί να το αποδείξουμε, είπαμε ν΄ αλλάξουμε εμείς τακτική απέναντί τους και να τους φερθούμε με τον τρόπο που ξέρουμε, για να τους δώσουμε να το καταλάβουν.

- Κυρίες και κύριοι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ρίχνοντας μια ματιά πίσω στον χρόνο θα μάθουν όλοι πόσο καθαροί, έντιμοι και με αθλητικό πνεύμα είσθε όλες και όλοι, εσείς που θέλετε να γίνεται και ρουφιάνοι. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν γράφοντας πάντα την αλήθεια και αυτή την φορά, δεν θέλουμε να μας πείτε πως θα γίνει κακό στην δουλειά σας, με αυτά που θα γράψουμε, γιατί εσείς δεν το σεβαστήκατε αυτό για μας. Εμείς πάντως δεν θα γράψουμε ψέματα, αλλά μόνο αλήθειες.

- Οι κυρίες και οι κύριοι, που κατέστρεψαν όχι μία, αλλά περισσότερες ομάδες, και θέλουν νέα μαγαζάκια, θα μας βρούνε μπροστά τους και δεν θα κάνουμε πίσω για κανέναν λόγο. Κάποιους τους θεωρούσαμε φίλους, αλλά μας πούλησαν στην κυριολεξία. Να είναι σίγουροι πως αυτοί θα χάσουν και όχι εμείς. Εμείς συνεχίζουμε και όπως ξέρετε μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον διάβολο, για να τους έχουμε όλες και όλους από κάτω.

- Σήμερα η μέρα θα δείξει αν πραγματικά με κάποιους μπορούμε να συνεργαστούμε με καθαρές θέσεις και με οδηγό την αλήθεια. Οι δυσκολίες δεν μας τρομάζουν, αλλά να μπορούμε να μιλάμε ειλικρινά μεταξύ μας.