Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τον θυμόσαστε τον Γιώργο Κοινούση ο οποίος σε μια παλιά εποχή μας τραγουδούσε το "όλοι θα ζήσουμε, όλοι θα ζήσουμε κι εσύ με τα πολλά κι εμείς με τα λίγα";;;;; Πόσο δίκιο είχε ο άνθρωπος. Ίσως τότε δεν τον είχαν πάρει πολύ στα σοβαρά κάποιοι, αλλά οι εποχές άλλαξαν και όλα είναι έτσι όπως τα ....είχε πει ο Κοινούσης. Τέλος πάντων.

- Εμείς δεν έχουμε ποτέ παράπονα από κανέναν, είτε από αυτούς που έχουν τα πολλά, ούτε από αυτούς που έχουν τα λίγα. Παράπονα έχουμε μόνο από τους εαυτούς μας και από τον τρόπο που έχουμε χειρισθεί πρόσωπα και καταστάσεις.

- Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως μπορούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Θα τους αφήσουμε να το πιστεύουν, αλλά να ξέρουν πως ξέρουμε όλο το παιχνιδάκι τους. Μπορεί κάπου κάπου να μας τηλεφωνούν και να μας λένε διάφορα, αλλά να ξέρουν πως δεν θ΄ αργήσει η ώρα που θα φτάσουμε στο δια ταύτα. Δεν θέλουμε τότε να μας θυμώσουν και φυσικά να μην ξεχάσουν πως μας δούλευαν ψιλό γαζί.

- Εμείς προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε, αλλά χωρίς να μείνουμε στο παρασκήνιο για να είναι άλλοι στον αφρό. Ο ρόλος μας θέλουμε να είναι φανερός και ξεκάθαρος. Αν αυτό δεν αρέσει ή κάποιοι δεν το θέλουν, λυπούμαστε, αλλά σήμερα καλύτερα θα είναι  να μας το ξεκαθαρίσουν.

- Δεν θ΄ αλλάξουμε τώρα την πολιτική μας άποψη, για κανέναν απολύτως λόγο. Δεν πιστέψαμε ποτέ στους δήθεν αριστερούληδες και σταθερά στηρίζουμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς δεν το κρύψαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα, παρασυρόμενοι από τους γυρολόγους ΣΥΡΙΖΑίους οι οποίοι μετά και από την νέα τους ήττα που θα έρθει όποτε κι αν γίνουν εκλογές, θα επιστρέψουν στις παλιές εποχές και σε ποσοστά που δεν θα μπορούν να τους έχουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

- Όσο για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, δεν μπορεί να μας πείσει πως αλλάζει γενικώς. Θα το δούμε μετά τις εκλογές, τότε που ο Ανδρουλάκης θα χρειασθεί να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις και να επιλέξει, στο αν θα παραμείνει με το "καθαρό" ΠΑΣΟΚ ή με αυτό που τον θέλει να διεκδικεί την θέση του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας επαναστατική γυμναστική.