Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

......φαπούλες

 - Γιατί άραγε θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα κάποιοι να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να προσπαθούν απλά για αντιπολιτευτικούς λόγους να δημιουργούν προβλήματα; Δεν σας αρέσει να είναι δήμαρχος η κυρία Βάκα; Θα έχετε και πάλι την ευκαιρία εσείς να ψηφίσετε κάποιον άλλον, κάτι που κάνατε και στις εκλογές του 2019. Εμάς δεν θα μας πείσετε. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έκανε και..... κάνει ότι καλύτερο μπορούσε και αυτό θα κριθεί από τους δημότες.

- Να ξέρετε πως δεν θα κριθεί ούτε από τα παπαγαλάκια κάποιων, ούτε από αυτούς που επί χρόνια φρόντιζαν τον εαυτούλη τους και όχι τους δημότες. Τώρα οι δημότες ξέρουν και θα δώσουν την στήριξή τους στην παράταξη Βάκα, για μία ακόμη θητεία.

- Λάθη έγιναν και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Κι εμείς έχουμε παράπονα κι εμείς έχουμε διαφωνίες, αλλά όχι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Θα σχολιάσουμε, θα ασκήσουμε κριτική, θα τα πούμε να τ΄ ακούσουνε κι ας κάνουν τις επιλογές τους.

- Το μόνο που θα ζητήσουμε από την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, είναι το να προστατεύει τους συνεργάτες της και να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, όταν αυτό θίγει την προσωπικότητά τους.