Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σήμερα θα πρέπει να γράψω κάτι παραπάνω από όσα μέχρι σήμερα έχω γράψει για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας. 
Έχει δημιουργηθεί μια θολή κατάσταση σε σχέση με μένα και τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας.
Τα πράγματα δεν είναι έτσι που ο καθένας θέλει να τα παρουσιάσει, για δικούς του λόγος.
Στο τέλος θα εκτεθούν οι περισσότεροι και θα αποδειχθεί πως ίσως να ήμουν ο μόνος που δεν θα ήθελε να αποτύχει η ομάδα, αλλά δεν πετούσα και στα σύννεφα.
Η ομάδα καθιερώθηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου και είναι μέσα στις 4 καλύτερες Ελληνικές ....ομάδες. Κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο γυναικών, θα πρέπει ν΄ αλλάξει επίπεδο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθούν στην μεγάλη κατηγορία, μαζί με τον ΠΑΟΚ, ΑΒΑΝΤΕΣ, ΑΡΗΣ, ΛΑΡΙΣΑ και οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και άλλες ΠΑΕ.
Αυτό θα γίνει και θα είναι κρίμα, τώρα που αυτό έρχεται, οι ΑΒΑΝΤΕΣ να "φύγουν".
Τώρα λοιπόν δίπλα στην ομάδα θα πρέπει να βρεθούν όλες και όλοι αυτοί οι οποίοι δήλωναν πως την αγαπούν και την στηρίζουν.
Το θέμα δεν είναι το αν κάποιος θα στηρίξει τον Σωτηρίου ή τον Μπλέτσα ή τον Πίσχινα ή τους άλλους που ήταν κοντά στην ομάδα. Το θέμα είναι ποιος θα στηρίξει την ομάδα.
Για προσωπικούς λόγους, δεν μπόρεσαν να συνεργασθούν οι ΑΒΑΝΤΕΣ με άλλους παράγοντες και έτσι δημιουργήθηκαν νέοι σύλλογοι και έχουμε ποσότητα, αλλά όχι και ποιότητα, ούτε και προοπτική να βρεθεί άλλη ομάδα στην Α΄ Κατηγορία.
Είναι γνωστό σε όλους πως ούτε καλημέρα δεν είχα με τους παράγοντες της ομάδας, αλλά αυτό δεν θα μ΄ εμποδίσει να βάλω πλάτη για να μην έρθουν άσχημες καταστάσεις για το μέλλον της.
Σήμερα υπάρχει ένα κρίσιμο ραντεβού και αύριο μέχρι το μεσημέρι θα έχει παρθεί η απόφαση την οποία και θα μεταφέρουμε στην ομάδα.
Αυτό πάντως που θα έχει σημασία, είναι πως ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα έχει καμία θέση ούτε με τα διοικητικά της ομάδας, ούτε με το αγωνιστικό κομμάτι και το γράφω, για να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.
Και κάτι τελευταίο.
Αυτοί που ψάχνουν να βρούνε, αν τις δικές μου κινήσεις της γνωρίζει η Δημοτική ή η Περιφερειακή Αρχή, θα πρέπει να ξέρουν πως εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός για να δίνω αναφορά και πως στην πολιτική μετράει αυτό που δεν το λες και το κάνεις και όχι αυτό που λες, αλλά δεν το κάνεις ποτέ!!!!!