Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Νάτος και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος μπαίνει και στο ποδόσφαιρο Γυναικών και μάλιστα λέει πως θα έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας. Καλό ξεκίνημα λοιπόν και στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και πλέον οι ομάδες της Εύβοιας θα μπορούν να έχουν έναν δικό τους ....όμιλο στην Γ΄ κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών!!!

- Όλα δείχνουν πως τουλάχιστον 5 ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και να μην ξεχνάμε πως οι όμιλοι σε αυτή την κατηγορία δεν είχαν παραπάνω από 5 ή 6 ομάδες!!!!

- Περίπου από 10.00 σήμερα το πρωί άρχισε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και σε λίγο μάλλον θα ολοκληρωθεί και θα έχουμε τις αποφάσεις "για το καλό" του ποδοσφαίρου. Πάντως ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν θα είναι ποτέ με αυτούς που επιλέγουν να βάζουν λουκέτο στο ποδόσφαιρο και με αυτούς που θέλουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο.

- Αν ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να κάνει το γενικό κουμάντο, χωρίς σεβασμό στους νόμους του κράτους και θέλει το ποδόσφαιρο ανεξέλεγκτο, τότε θα πρέπει να εξασφαλίσει γήπεδα για τις ομάδες και φυσικά έσοδα. Δεν μπορεί να μην θέλει να δίνει λογαριασμό στο κράτος, αλλά το κράτος να πληρώνει τις ομάδες και να τους παρέχει γήπεδα. Να μην ξεχνάει κανείς πως ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ μοίρασαν χρήμα στις ερασιτεχνικές ομάδες.