Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και με τα δικά της προβλήματα. Να κάνουμε τον σταυρό μας και να ευχαριστούμε τον Θεό, αφού και σήμερα ξυπνήσαμε για να ζήσουμε μία ακόμη μέρα. Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα, αλλά με υπομονή και προσπάθεια θα ξεπεραστούν  και ....θα πάμε παρακάτω.

- Μπορεί από την παράταξη Παγώνη να μην είχαμε επίσημη αποχώρηση χθες, αλλά είχαμε λύση συνεργασίας του προπονητή κυρίου Παναγιώτη Τοκπασίδη, με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Αναμενόμενο αυτό το διαζύγιο, αφού στον ΗΡΑΚΛΗ ξεκίνησαν με άλλες προοπτικές και έφτασαν στο πάμε κι ότι βγει. Συνεργάτης του Τοκπασίδη ήταν ο Σταύρος Σταθαράς, ο οποίος συνεχίζει πλέον ως πρώτος προπονητής.

- Έχουμε σε εκτίμηση και τον Παναγιώτη και τον Σταύρο, αλλά δεν θα βγει από το μυαλό κανενός, πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα συνέχιζε και με τους δύο. Όλοι έλεγαν πως θα διακόψει ο ΗΡΑΚΛΗΣ την συνεργασία με τον Τοκπασίδη και θα αναλάβει μόνος του ο Σταθαράς. Αυτό αυτόματα θα σήμαινε και μείωση των εξόδων της ομάδας και αυτό για τους διοικούντες, έχει μεγάλη σημασία. Το τι θα γίνει στην συνέχεια, δεν το ξέρει ούτε ο Θεός. Να ευχηθούμε στον Σταύρο καλή δύναμη και στον Παναγιώτη, να γράψουμε πως καλύτερα που δεν συνεχίζει.

- Επειδή από χθες αρχίσαμε έναν αγώνα δρόμου για θέματα πολιτικής, θέματα αυτοδιοίκησης, αλλά και ποδοσφαίρου, σήμερα δεν θα έχουμε κανονική ροή σχολίων, αφού αυτό τεχνικά θα ήταν αδύνατο, γιατί ο υπολογιστής θα πρέπει να είναι ελεύθερος για να υποδεχθεί κάποια νέα προγράμματα.

- Χθες ολοκληρώσαμε κάποιες συμφωνίες σχετικά με το ποδόσφαιρο, ενώ σήμερα και αύριο ελπίζουμε να ολοκληρωθούν και συμφωνίες που έχουν να κάνουν με την πολιτική και τις Εθνικές Εκλογές, για να περάσουμε το Σαββατοκύριακο και στην αυτοδιοίκηση.

- Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα, για τις κυρίες και τους κυρίους που είναι υπεύθυνοι στα πολιτικά γραφεία και δεν αντέχουμε να μην γράψουμε πως αυτοί δεν είναι τα πρόσωπα που θα φέρουν ψήφους στους βουλευτές, γιατί ας μη γελιόμαστε, αυτοί λένε περισσότερα ψέματα από τους βουλευτές, αφού ο ρόλος τους είναι να δίνουν υποσχέσεις και να λένε εκείνο το "ετελείωσε"!!!!! Κύριοι οι υπεύθυνοι των γραφείων των πολιτικών προσώπων, υπηρετούν την πολιτική που έχει χαράξει ένας πολιτικός και δεν κάνουν του κεφαλιού τους.

- Τι πρέπει να γράψουμε για τους κωλοτούμπες που την μία μέρα είναι στο ένα γραφείο και την άλλη στο άλλο; Γιατί να τους αναδείξουμε σε μεγάλα πολιτικά πρόσωπα; Αναλαμβάνουν τα ρουσφέτια, τις εξυπηρετήσεις κλπ. Και κάτι τελευταίο. Όποιος έχει πολιτική δύναμη και επιρροή, ας αναλάβει έναν υποψήφιο νέο και να τον αναδείξει και όχι έναν που ήδη είναι εκλεγμένος και έχει μια μεγάλη δεξαμενή σταυρών προτίμησης.

- Καλή σας μέρα.