Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Στην πολιτική τα πάντα και πάντα είναι ρευστά και καλά θα κάνουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι να μην κρατάνε μεγάλο καλάθι, γιατί στο τέλος θα τους μείνει άδειο. 
Στις Εθνικές Εκλογές είναι αλήθεια πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Εύβοια, θα έχει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, αφού οι 8 υποψήφιοι θα είναι δυνατοί και θα δώσουν την μάχη του σταυρού, αφού δεδομένο δεν είναι τίποτα απολύτως.
Ο ρόλος των αυτοδιοικητικών Α΄ και Β΄ βαθμού, θα είναι σημαντικός, αφού αυτοί..... κουβαλάνε ψηφαλάκια, άλλος λιγότερα και άλλος περισσότερα.
Ο κάθε υποψήφιος βουλευτής θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να έχει δίπλα του, όσο περισσότερους αυτοδιοικητικούς μπορεί και ας μη γελιόμαστε. 
Στο επίπεδο αυτό, Κεδίκογλου και Ζεμπίλης έχουν τον πρώτο λόγο.
Η άποψή μας είναι πως στο κυνήγι του σταυρού προτίμησης, θα μετρήσει πολύ και η σχέση που θα έχει αναπτυχθεί, ανάμεσα στους πολίτες και τον κάθε υποψήφιο βουλευτή.
Το παιχνίδι δεν έχει ανοίξει ακόμη και πιστεύουμε πως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα πέσουν κορμιά, αφού ο κάθε υποψήφιος θα βγάλει και θα ρίξει στην πολιτική αυτή μάχη, όλα του τα όπλα κι όποιος αντέξει.
Να προσέξει ο κάθε υποψήφιος, ώστε να έχει δίπλα του τον κάθε ψηφοφόρο και να μην υποτιμά κανέναν.
Για το καλό του, ας ρίξει και μια ματιά στα δεδομένα προηγούμενων εκλογών ώστε να ξέρει που πρέπει να ρίξει το περισσότερο βάρος, ώστε να μην χάνει άδικα χρόνο σε περιοχές που δεν θα τον βοηθήσουν.
Οι επικοινωνιολόγοι που είναι δίπλα στον κάθε υποψήφιο, επίσης πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην βάζουν κανέναν συνάδελφό τους απέναντι.