Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Μετά την ομάδα της Ξάνθης η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Superlegue 2, ήρθε και η ώρα του Εργοτέλη. Ομάδες οι οποίες δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος και επιστρέφουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Έτσι είναι η ζωή λέει ο λαός και οφείλουμε να σεβόμαστε τις όποιες αποφάσεις. Είναι καλύτερα να λες την αλήθεια και να.... αποσύρεις την ομάδα, παρά να την ταλαιπωρείς, περιμένοντας ένα θαύμα ή κάποιον σωτήρα.
Για να μην γελιόμαστε τέτοια είχαμε και στην Εύβοια και θα ξαναέχουμε, αλλά όχι να αποχωρούν ομάδες από τις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού δεν έχουμε ομάδες τόσο ψηλά. Μέχρι την Γ΄ Εθνική και πολύ μας είναι.
Τώρα μετά την αποχώρηση του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, θα μπορεί να πάρει την θέση του ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ κι αν δεν δεχθεί, τότε θα έχει δικαίωμα να δηλωθεί στην Superlegue 2 ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα για να βρεθούν οι παράγοντες οι οποίοι θα ενώσουν δυνάμεις και θα φροντίσουν ώστε μία ομάδα της Εύβοιας να χαράξει πορεία για να βρεθεί σύντομα σε επαγγελματική κατηγορία.
Αυτό είναι πλέον απαραίτητο, αν θέλουμε το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Αν δεν το θέλουμε, τότε ας συνεχίσουν όλοι με τον εγωϊσμό τους και τον μαρασμό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.