Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

.....μικρά, μικρά

 - Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί και πως ο καθένας πλέον κάνει τις στροφές στην πίστα, χορεύοντας υποτίθεται ζεϊμπέκικο, ενώ ουσιαστικά απλά κάνει κωλοτούμπες;;;; Ο Γιώργος Ψαθάς ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων ήταν για 3 χρόνια στο στόχαστρο του ραδιοφωνατζή, ο οποίος μαζί με την κυρία Γκόγκου έλεγαν διάφορα για εργολάβους και διάφορα τέτοια. Ο ραδιοφωνατζής αποκαλούσε Γιώργο Ψαχνά τον δήμαρχο, αλλά τώρα τα ξέχασε όλα και συγχαίρει τον κ. Ψαθά για τα σκουπίδια, αλλά και για τον .....χώρο στην Στενή όπου εδώ και 50 χρόνια έπεφτε χρήμα για να δημιουργηθεί ξενώνας, αθλητικό κέντρο κλπ.!!!!!

- Πάντως ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης επιμένει να δικάζει στα ΜΜΕ τον Φάνη Σπανό και δεν καταλαβαίνει  πως ο λαός κρίνει και αποφασίζει και όχι τα ΜΜΕ. Κύριε Αναγνωστάκη πρέπει να το καταλάβετε. Αν θέλετε να είσθε αξιόπιστος και έχετε διαπιστώσει ατασθαλίες και ποινικές ευθύνες, αφήστε τα λόγια και προχωρήστε σε πράξεις.

- Κύριε Αναγνωστάκη, ο ραδιοφωνατζής έχει θέση εναντίον του Φάνη και καλά κάνει γιατί κοιτάζει τα συμφέροντά του. Εσείς έχετε υποχρέωση να πάτε στην δικαιοσύνη και όχι στα ΜΜΕ.